mavi123_ Kızlar dün hamile olduğumu anladım. Yaklaşık 2 hafta falandır havalar sıcak olmasına rağmen biraz üşüyorum sanki. Sizlerde hamilelikte üşümeniz oldumu?
reyhan03K mavi123_ evet 5 ayima girdim hala çok üşüyorum polar kapşonlu giyiyorum kışlık çorapla duruyorum
Eekeayse mavi123_ Ayy sanki benim tarif ediyorsunuz yani ben de 18 haftalığım yani başından beri donuyorum resmen havalar bi ısınsa da rahatlasamm
annila Benim de üşümem oluyor, normalde sıcak hiç sevmem kışın bile üstümü zor örterim. Ancak hamilelikten sonra kat kat giyinmeye başladım. Erkek hamileliğinde böyle olduğunu düşünüyorum 😀
mavi123_ annila gerçektenmiii? Ama benim oğlumda hamileyken hiç üşümedim. Şimdide üşüyünce acaba kızmıdır diye ümitlenmişim
reyhan03K mavi123_ yok 3. Gebeliğim diğer kizlarimda hiç usumedim 33 yaşındayım 16 yaşında büyük kızım küçük kızım 9 yaşında inşallah bu da erkek tır Rabbim nasip etsin
mavi123_ reyhan03K ama oğlumda hamileyken hiç üşümüyordum hatırladığım kadarıyla. Bu sefer üşüyünce acaba kızmıdır diye heyecanlandım😂
mavi123_ reyhan03K oy maşallah Allah bağışlasın rabbim bu seferde inşallah nur topu gibi bir erkek nasip eder😇
reyhan03K mavi123_ ayy inşallah canım teşekkür ederim 🙏🤲 amin Rabbimde senin gönlünden geçeni nasip etsin