Arkadaşlar naçizane yaşadığım durumu anlatayım bende .. 3 senelik evliyim evlendiğim ilk günden beri de bebek istiyorduk lakin olmadı 1 buçuk sene sonra doktora gittim bi sorun çıkmadı herşey temiz sadece eşimde varikosel vardı fakat doktor kısırlık oluşturacak kadar ileri düzeyde değil dedi. Tedaviye gerek görmedi ama içimden bi ses bu şekilde bebeğimin olmicanı söylüyordu ki durumu öğrendikten 7 ay sonra tüm koşullar sağlanıp hala çocuk olmayınca doktor aşılamaya karar verdi, ve bundan 18 gün önce aşılama oldum eşimin o gün sperm sayısı bi öncekilere göre az çıktı sonra tekrar örnek aldılar eşimden bu daha iyi dediler ve aşılama yapıldı aşılamadan 11 gün sonra adet gümüme 3 gün kala idrar testi yaptım sonuç negatif tek çizgi neyse dedim bidahaki denemeye artık bir de ilk aşılamada tutma şansı az olduğunu bildiğim için dert etmemeye çalıştım sonra adet günüm 4 gün geçti ve doktoru aradım kan testi verdim ve dün öğrendim ki gebeymişim 🙏🏽 Şükürler rabbim isteyen bekleyen herkese bu haberi duymayı nasip etsin çok farklı bi his