Lolitax 6 Mayıs beta değerim 231 8 Mayıs beta 532 20 Mayıs > 1000.0 yazıyor sağlık ocağında kan verdim chat gbt beklenenden az veya labaratuvar 1000.0 in üstünü göstermiyor büyüktür 1000 yazmışlar dedi
Lolitax bdlakbrn canım ama aradan 12 gün geçti 1000.0 diyor sadece 2 güne bir 2 katı artış değil mi olması gereken chat gbt en az 5000 olması gerekiyor dedi sağlık ocağında değer baktırıp 1000.0 üstünü gördünüz mü
bdlakbrn Lolitax sağlık ocağı 1000 üstü ve 10000 üstü olarak gösteriyor bildiğim kadarıyla beş bin diye ara bi değer olmuyor sanki
Briahll Lolitax canım bu değer 1000 demek değil, 1000 den büyük demek. Muhtemelen sağlık ocağı 1000 in üstü değeri bu şekilde yazıyor net ölçüm yapmıyor. Artışın gayet güzel hayırlı olsun🥰
Lolitax Briahll öyle mi diyorsun sağlık ocağına gideceğim birazdan ya emin olamadım korktum stres yaptım doktora sorayım bi
Briahll Lolitax belki sağlık ocağı 1000 ve 10.000 arasını >1000 diye yazıyordur🤷🏻♀️ ilk artışları gayet güzel bukadar kafaya takıp olumsuz düşünme 🌸
Lolitax Briahll ya çok olumlusun çok teşekkür ederim ama doktora gideceğim ben şimdi hazırlanıp öğle arasına çıkmadan onlar
Briahll Lolitax olumsuz düşünmek sadece zarar verir canım sen de olumlu düşün🥰 inşallah hayırlı haberler alırsın 🌸
Briahll Lolitax şansına 😂 öğleden sonra gidersin olsun. Ama dediğim gibi kötü düşünme sıkıntılı Bi durum olsa bence ilk değerlerdeki artış öyle olmazdı.
Durumay1 Lolitax sağlık ocağı değeri 1000 olarak gösteriyor ama aslında 1000 üstü bende aynı şeyi yaşadım korkmuştum hatta ama aile hekimi 1000 üstü demişti