Eldgrn Accountant Maalesef alamadım telefondan fotoğrafini çekebildim sadece, o zaman doktor demişti de unuttum bir şey bozuktu ondan dolayı çıkartamıyorlardı fotoğrafı öyle demişti.
AnayimBenAna_ Accountant kaç dk sürdüde sırtı dönüktü özeldeyse birdaha gel diyorlardı genelde tam göremeyince bebeği
Zehraax Eldgrn kendi doktorumda normal muayenede almıştım bir sefer sonrasında hiç yüzünü göstermediği için almadık
Eldgrn Accountant Ay O kötü olmuş, benim kızım da arkasını dönmüştü doktor çikolata veya ekşi bir şeyler ye gel demişti Yarım saat 45 dakika sonra gittiğimde yüzünü öyle görebildik yani telefondan çektim ona bile şükrediyorum Ben
Accountant AnayimBenAna_ özelde 3 kere falan gittim toplam bugün son randevum vardı her yeri gözüktü raporu vermişti zaten bugün genel kontrol yaptı fotoğrafı bugün verecekti bugünde sırtı dönük dedi açıkçası 10 dk falan kaldım içerde detaylının amacı fotoğraf değil bebeğin sağlıklı o fotoğrafı kendi doktorunda verebilir dedi gönderdi
AnayimBenAna_ Accountant bu haftada evet kendi doktorunda veriyor renkli ultrason görüntüsü ama ilginç genelde veriyorlar şaşırdım
Accountant AnayimBenAna_ geçen gittiğimde de yüzünde kordon falan vardı çenesi gözüküyordu sadece kendi doktorumda verirse iyi bari yoksa doktoru da değiştiricem inadımdan
Accountant Eldgrn 26 haftalık oldu makat gelişliydi kafayıda indirmiş sırtı da dönük ben artık alamam herhalde
deryakrgz Accountant 21 haftada aldık. Yani doktorum çok uğraştı ama her seferinde eliyle yüzünü kapattı.
Accountant Ceku256 milletin çocuğu ay gibi açıyor suratını bizimkiler yüz görümlüğü bekliyor herhalde 😂
AnayimBenAna_ Accountant benim ikinci kızımında 32 haftadan sonra yok ultrason görüntüsü hep elleri yüzünde şimdi doğdu 2 aylık oldu yine aynı eller uyurken hep yüzünde 😂
miniminibebek Accountant ahaha koptum 😂benım ki de öyle sırtı dönük el ensede makat gelişli yüzünü göremedik bi türlü Dr sana benziyor dedi çok mutlu oldum 😆