nurcaneroll Kızlar merhaba benim çok şiddetli kusmam olduğu için doktorum kanser hastalarına kullanılan ilacı yazmış ağır raporlu kullanan oldumu aranızda hiç biraz korkuyorumda bebeğe zarar gelirmi acaba diye
efeduru nurcaneroll prillam yazıyorlar genelde ama hiç duymadım bence başka bir doktor fikri de al şimdi ne desem olmaz
nurcaneroll efeduru prilam işe yaramadı bende hiç serum taktiriyorum o gün rahatım ertesi gün her yer her şey kokuyor bende yaşamıyorum sanki oderece kötüyüm
Yenibirannee nurcaneroll bende acilde yattığım zaman vermişti doktorum günde 1 kere kullan demişti kullandım sorun yaşamadım
Eekeayse nurcaneroll Zofer sadece kanser hastalarına verilen bir ilaç değil. Acile bulantı veya mide şikayetiyle giderseniz zofer iğneye ya da seruma katılır zaten kanserle ilişki kurmayın hiç
cerengeredeli nurcaneroll ilk evlendigim zaman midem bozulmuştu felaket kusmam bulantım vardı acile gittiğimde hamilelik şüphesi olabileceği söyledim doktora o yüzden bu ilacı vermişti damar yoluyla ☺️
Suheyle1 Kanser tedavisi görenler agır bulantı problemi yaşadıgı için yüksek etkili bulantı ilacı veriyolar bu ilaç raporlu degil receteli kanser olmayanlar da kullanabiliyor kanserle bagdaşlastırmayın hiç
MadameTussauds Tutaste_ doktorum cok agir gecirdigim icin bana onzyd vermisti hicte bisey demedi bende ona güvendim doktor sonuçta bi zararida olmadi sükür
nurcaneroll Eekeayse eczacı kadın öyle dedi banada alırken bende ilk defa duydum ondan birazda endişelenmistim kullanan varmı diye sorayım dedim ama bana iyi geldi biraz olsada bu gün sabah aç karna kullandım daha mide bulantısı kusma yaşamadım çok şükür
Eekeayse nurcaneroll ay eczacı da yani söylenir mi öyle bişey ne kadar düşüncesizler. Şifa olsun inşallah. Doktorunuz yazdıysa size uygundur zaten kim ne derse desin :)
nurcaneroll Eekeayse teşekkür ederim hepimizde hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı annelik her türlü çok zor ilk rahme düştüğü andan itibaren