QueenM77 Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim geçen ay CRP değerim 5 çıkmıştı bu ay gene ölçüldü 9 çıktı. İdrar tahlili falanda vermiştim temiz çıkmıştı. Şimdilik herhangi bi belirtim bi şikayetim yok ama anlamadığım şey neden sebepsiz şekilde yükseliyor korkuyorum. Benim durumumda olan var mı yardımcı olur musunuz?
obess QueenM77 benim de en başından beri hep 16-19 arası çıkıyor vücut hamileyken bazen böyle sebepsiz çıkabiliyor demişti doktorum çünkü antibiyotik kullanmakla da geçmiyor. Rahimde olmadığı sürece kokulu yeşil akıntın olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz demişti. 33 haftadayım bebek de iyi ben de.
anneolmakneguzel_ QueenM77 her hamilenin crpsi yuksektır canım bu vucudun kendi yaptıgı bişey. Benimki birinci gebelik hep 10 civarıydı, suandada 10. Korkukacak bsy yok. Aşırı aşırı yuksekse korkulur. Değerin hic bsy, internete bakıpta korkutma kendini😂
QueenM77 anneolmakneguzel_ Evet doğru söylüyorsun internette yazılanı okumamam gerekiyor ama durduramıyorum kendimi malesef. Bide geçen ay 5 çıkıp bu ay 9a yükselince biraz korktum yani
anneolmakneguzel_ QueenM77 korkma korkma 20-30 goren var hamile olmasaydın anormal olurdu ama hamililkte değerler değişir farklı bakılır