Rosegul Kızlar saracoglunun videosundan gördüm ve bu ay bunlardan sipariş verdim. Kullanan var mı ,memnun kaldınız mı, nasıl kullandınız ??
ilayda_2309 Rosegul canım ben böyle şeylere hiç girme derim aklından atarsan tamamen kendiliğinden oluyor
Tamarix Rosegul ben karışımlı bir çay içtim bir ay aktar vermişti eşime de macun verdi ama olmadı sonra ben korktum bıraktım
Tomriscvn Rosegul Canım bunun yerine nihalin bahçesi hayıt macunu alabilirsin onunla hamile kalan çok kişi duydum çünkü
Ceydaaas1 Rosegul iki ay adet olamamistim hayıt otu bir kaç gün kaynatıp içince oldum adet söktürücü özelliğinden faydalanmstm ben
Rosegul ilayda_2309 uğraşıyoruz 2 yıldır kuzum çok yoruldum artık her şeye bakıldı hiçbir sorun yok bu aydan da cok umutluydum ama malesef yok
Miniboy Rosegul stres yapıyorsunuz aslında. Yani eşinle birleşme yaşarkende sonrasıda odak belli olduğu için kafanız dağılmıyor. Arkadaşım düşük yaptı ve sonra 2 yıla yakın denedi dediğiniz gibi hiç bir sorun yoktu. En son olmucak anladım dedi ve psikologa gitmeye başladı çnkü psikolojisi etkilenmeye başlamıştı. Gezmeye kendi sevdiği şeylere odaklandı çnkü olmayacagına inanmıştı. Süptiz şekilde hamile olduğunu öğrendik. Bunu doktorlarda anlatıyor ama birebir gördüğüm için söylemek istedim.
Rosegul Tamarix bu çayların bir zarari yokmuş günde 1 bardak içilecekmis ama sizinkinin içinde ne vardı acaba
Rosegul Tomriscvn evet kuzum onu da duydum birkaç ay bu aldıklarımi kullanayım kürler falan yapayım olmassa onu da deneyeceğim
Rosegul ilayda_2309 maşallah 🧿 Darısı başıma inşallah bu ay aşılama deneyeceğim bakalım kısmet artık tutmassa akışına bırakacağım tekrar
Marstabiyolcu Rosegul hayıtı kendiniz yapmak yerine direkt macununu alabilirsiniz ben iki gebeliğimde de onu kullandıktan sonra hamile kaldım
Kelebekkkk34 Rosegul aşılama deniceksen bence hiç girme ot işlerine canım dengeni bozma tedaviyle devam et inşallah tez vakitte kolaylıkla olur 🌸
Rosegul ilayda_2309 evet öyle olacak muhtemelen ama işte çok zor düşünmeden duramıyorum malesef ne zaman geçer bu süreç onu da bilmiyorum
Rosegul Kelebekkkk34 gelecek ay aşılama deneyeceğim kuzum o zaman hiç bu ay kullanmayayim sonraki ay bakarım inşallah