Mucize0 Onurbunur var gibi canm dün benimde böyleydi adetime 3 gün var dayanamadim hemen kan verdim 116 çıktı bence sende hemen kan ver
Onurbunur Mariam1 benimde yok geçen aynı marka bozuk çıktı aktı rengi baby time diye kaset test var bide onuda yapsam çıkmaz diye yapmıyorum
Mutlannee Onurbunur Silik ama hemen kan verme 2 gün sonra tekrarla testi imkanın varsa öyle yap hem çizgi belirginleşir hemde kanda varsa netlik kazanır
Onurbunur Mutlannee iki gün sonra anca kaset test yaparım eczane uzak kalıyor gidemiyorum sürekli ama merkeze gidersek bugün daha bilindik marka alırım olmadı
Salihanurrr Onurbunur bende bu testle adete 2 gün varken böyle öğrendim bekledikçe koyulaşcaktır hayırlısı olsn canım var Allahın izniyle🥰
Onurbunur Salihanurrr ay çok güvenemedim ben buna bir ara yaptım negatifti ztn sabırsızdım normaldi negatif önceki gün bozuk çıktı şimdi böyle regle 5 gün var
Mariam1 Onurbunur nimo al-bi novachek sonra markalar hatirlamiorum farklı farklı markalar adım hepsi çizgi çıkartıp kanda negatif gördüm boyile testler elime geldi bu sefer yarin tekrar test yap kulaşma olması lazim azda olsa