aysgl3306 kubra20 ne dış gebeliği o nasıl doktor değer gayet güzel artmış bende de öyle artışlar oldu
kubra20 aysgl3306 aile hekimi terörü resmen sorma. Sonrasında kadın doğuma gittim hamilesin bir sıkıntı yok dedi keseyi gördük hatta
kubra20 Kızlar ya ne kadar istesekte şimdi gebelik olunca bi kaygı oluştu bende. Hayatım çok mu değişecek çok zorlanır mıyım bebeğe yetebilir miyim.. sizde de var mı böyle kaygılar
aysgl3306 kubra20 hiç endişelenme ben üç kez düşük yaşadım bu dördüncü gebeliğim bıl bol dua et ALLAH sabır verir o gücü verir yeter ki stres yapma
Halewas Merhaba ben 7+2 yim ama çok zor geçiriyorum kızlar o kadar yorgunum ki başımı kaldıramıyorum. Sizde semptomlar nedir 🤗
Nznunn Halewas bendede aynısı var ama benim tansiyonum çok düşüyor o yüzden çok halsiz oluyorum 8/5 tansiyonla ruh gibi geziyorum 🙈
kubra20 Kızlar soğuk algınlığı gibi bir şey yaşıyorum baş ağrısı halsizlik burun akıntısı.. ne önerirsiniz ilaçta alamıyorum malum
Ozuzun Bugün 8 haftalık olduk. Ocak 6 tahmini doğum. 2-3 gündür mide bulantısı çok oluyor galiba 8.hafta pik zamanı