Lyalman16 34.haftamdayim. Bir buçuk aydır inanılmaz bir kaşıntım var.Gögüslerim tamamen kabarık kasintidan. Doktor travazol krem ve hametan verdi. Sürdüğüm an biraz hafifliyor ama tekrar başlıyor. Özellikle geceleri uykumdan kalkıyorum ve asla kasintidan uyuyamıyorum. Göğüsler koltuk altları bikini bölgem ellerimin içi ve saç diplerim. Yani her yer. Aynaya bakmak dahi istemiyorum vücudum çok kötü oldu. Kabarık kabarık her yerim. Yaşayan oldu mu. Nolur geçiyor mu bu durum. Yardım lütfen.
Busiih Lyalman16 benim basimada geldi pupp tehsisi koyuldu. Daha dogrusu bulamadlar sebebi ben soyledim ona gore ilac yazdilar ve iki uc gune gecti. Kasintidan artik yaniyordu cok kotuydu biraz leke kaldi ama oda yavas yavas gidiyor
Lyalman16 Edizhr İnternetten çok araştırdım. Benim kadar ileri kaşıntıya pupp hastalığı diyor. Gebelik kolestazi da geçiyor ama bu kadar ileri değil sanırım. Benim her yer harita gibi çünkü. Kurdeşen için tedavi uygularlar mi acaba gebelikte. Randevu alamıyorum cildiyeye.
Lyalman16 Busiih Bebekte bir sıkıntı yaşadınız mı. Ani bebek ölümleri falan yazıyor. Baya korktum. İlk çocuğum normal oldu. İkinci bebeğimde böyle bir şey çıktığı için sezeryan olur sanıyorum.
Lyalman16 Edizhr Randevu alır almaz gideceğim. Baya korkuyorum bebeğe bir şey olur diye. Erkenden alınsın da istemiyorum. Ama ani bir şey olur diye de korkuyorum.
Busiih Lyalman16 icini ferah tut bnm bebegim dogdu cok saglikli. Internette fazla arastirma derim bende yaptim cocuga felan gecer die cok korkmustum. Leke felan bile kalmadi hersey gecti
Edizhr Lyalman16 yok bebeğe zarar vermez zannetmiyorum benimde hamileliğin başlarında olmuştu kaşı Allah’ım kası kıpkırmızı çizgi çizgi oluyodu kasidigim yerler parcalayasim geliyodu sonra geçti ama herşey yolunda inşallah sizde bir an önce rahatlarsiniz
Lyalman16 Edizhr Allah kimsenin başına vermesin cidden sabahlara kadar uyuyamıyorum. İnşallah dediğiniz gibi geçer ve bebeğe bişey olmaz.
Rimedkarun Bana da olmuştu. Ekmeği, şekeri, baharatı tuzu paketli gıdayı bıraktım. Cidden hiç yemedim ama. Soğuğa yakın suda duş aldım devamlı. Allahın izniyle geçti
Lyalman16 Rimedkarun sürekli duşa giriyorum zaten. Ama illaki yediğim şeyleri çokta fazla kısmadim. Diyet yapamıyorum yani. İlla ki yeniyor. Paketli gıda yemiyorum ama süt ve süt ürünleri çok fazla tüketiyorum. Yediğim şeylerden mi kaynaklanıyor onu da bilmiyorum.
Lyalman16 Busiih Ayy çok rahatladım. Evet internetten bakıyorum ve ya bişey olursa çocuğuma diye içim içimi yiyor. Şuan 37+6 olduk. Siz ne zaman doğum yaptınız. Normal doğum olacak bir sıkıntı çıkmazsa benim. Ama çok korkuyorum içimde bir şey olur mu diye. Sürekli hareketlerini takip ediyorum
Busiih Lyalman16 ben 22 maysda dogum yaptim ne leke kaldi ne kasinti. Babymde saglikla geldi sukur dunyaya. Tabi kasinti gidermk icin gerekli ilaclari veya kremi kullanmani tavsi ederim dktrun tavsiyesiyle yazdigi. Yoksa eziyet olur kendine. Bide buz koy kasinan yerlere biraz ii gelir