alya_nurrr İlk 13. Haftamda DR yüzde 51 erkek dedi daha sonra 16+3 de DR erkek gibi dedi Ama en son 18+3 iken DR yorum yapmadı devlette kızım mı olcak oğlum mu bilemiyorum sizce
Edizhr alya_nurrr 13. Hafta erkek dedi özelde baya kesin bir daha bebek kendini göstermedi 22. Hafta ultrason kız olduğunu öğrendim 3. Kızım geliyor nasipse
deletedmom7263 alya_nurrr 51 ne 😂 yani %1 farkla erkek demis. Sana tavsiyem, simdi biri cikip yuzde yuz erkek dese bile kendini şartlama. Detayliyi bekle. Benim 22 ye kadsr erkekti. 22 de detaylida kiz oldugunu ogrendim. Detayliyi bekle canim💞
Firdevskansuu alya_nurrr Benimde 12+4 de tahmin de bulundu erkek dedi 2 haftaya net olur dedi sizce yanılma olur mu ? Kesinlik vermedi yüzde payı bile vermedi 😅
ilayda_2309 alya_nurrr bana %75 kız denildi detaylıda %100 erkek kız olma ihtimali sıfır dedi canım bence sende detaylıya kadar inanma kimseye
ilayda_2309 alya_nurrr evet bende hiç alışveriş yapmamıştım detaylıya kadar çevremde kim hamile kaldıysa herkese aynısı oldu bu sene
Rukiyeinci94 alya_nurrr Özelde mi erkek dedi ? Neye göre ? Bana da aynı haftada çıkıntı var ama emin olmak için 16 yı bekleyelim dedi.Yani çıkıntıyı görüp pipi gibi duruyor ama bekleyelim demesi ban tecrübesini sorgulattı açıkçası.Buradan erkekten kıza dönen de çok okudum.
alya_nurrr Rukiyeinci94 şöyleki en son 18. Haftam da da net bişi söylemeyen DR oldu devlette ama 13. İla 14 hafta arası özeldeki DR erkek ihtimalimi yüzde 51 vermişti başka zamana 16+3 de de erkek gibi denildi ben şuan iki ihtimali de bekliyorum açıkçası
Rukiyeinci94 alya_nurrr Ben özelde gidiyorum öyle gelir geçer hastane değil.Ama böyle söylemeleri beni soğuttu.BOşuna o kadar para veriyoruz açıkçası.Dünden beri kaç kez videoyu izledim yani bacak arası açık net görünen cihaz ama hala 16 yı bekleyelim diyor.
alya_nurrr Gerçektende detaylı ultrasonu beklemek en mantıklısı ordan da emin olamazsam özeldeki DR görünmeyi düşünüyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️
alya_nurrr Rukiyeinci94 en mantıklısı detaylı ultrasonu beklemek devletteki cihazlar net göstermiyor orası ayrı ama özelle de güven olunmuyor ben tam bişi diyemiyorum baklaım aman sağlıklı olsun da