mlsorhn Meltem2225 suyun az bir hafta sonra tekrar gel bakcağız dedi artcakmı azalcakmı azsa problemmiş detaylı günü doktor tekrar kontrol sağlayacak
ElifBD Meltem2225 rica ederim canım. evet çok iyi bir doktor bende çok araştırdım çok memnun kaldım. Eğer randevu bulamasam bende Ege yi düşünüyordum randevu genelde oluyor. İçinize sinen yer olur inşallah
Meltem2225 ElifBD Ege’de olur inşallah ben manisadayım. İzmire geçicem 31 mayıs yada 30 unda bulurum inşallah.
ElifBD Meltem2225 inşallah yarın sabahtan arayıp sorun onlar uygun tarihi söylüyor sizde siteden online randevuyu alıyorsunuz. Hemen halledersiniz inş
Gulsenbck Meltem2225 Meltem2225 2500 tl perinatoloji uzmanı yapıyor bu arada telefonla arayıp randevu oluşturuyosunuz
Heyecanlianne-1 Gulsenbck merhabalar. Benimde detaylı ultrason zamanım geldi. Nasıl ulaşılır hangi numaradan arayalım. Yani direk ege üniversitesi hastanesi diye mi numara bakalım. Detaylı bilgi verir misin rica etsem
Gulsenbck Heyecanlianne-1 direk bu numaradan ulaşabilirsiniz 0232 390 17 30 fırat ökmen çok iyi bir doktor ben çok memnun kaldım tekrar yapılcak olsa yine ona giderim
Meltem2225 Gulsenbck Heyecanlianne-1 Bende aldım bugün bu hafta randevu çokk zor dedi bayramdan sonraya bırakıyor ödemeyi de yaptım ben sonrç haftam diye kırmadılar doktorla görüşüp Çarşamba günü 9.30 a randevu verdi manisadan gelicem bide
Alperenbusra Meltem2225 ikili taramada mı kalktı benim 30 da randevum var İstanbul Cemil taşcıoğlu şehir hastanesinde
Meltem2225 Alperenbusra ikili tarama hala var canım ya normal kam tahlili ve ultrasondan 5 dk anca bakıyolar ona zaten. Ben sordum hastaneye doktor diyor ki devlet bize 5 10 dakika anca muayene süresi veriyor. 45 dk ayrıntılı yapamıyoruz bu yüzden dedi
Mervee09 Meltem2225 aydında adüde var sizede cok uzak sayilmaz belki düsünürseniz diye aklınızda bulunsun dedm malum özelde kaç bin tl yol parası ceyregi etmez
Meltem2225 Heyecanlianne-1 araman gerekiyor canım öyle randevu alabiliyorsun bende baktığımda öyle çıkıyordu
Meltem2225 Ege üniversitesi Hastanesi’ne Perinatolog için gideceklere tavsiyem. Doktor çok iyi arkadaşlar. Nazik güler yüzlü ve güzel ilgilenip bakıyor. Fırat Ökmen i tercih edebilirsiniz 😻