Lelommm Kızlar 2 aylık hamileyim aşırı derece bulantım var ilaç aldım doktordan ilacı bir kaç saat geç içsem hemen midem bulanıyor bide ayaklarım agrıyor geceleri erken değil mi nasıl önlem alabilirim . Bi oğlum var bi tane karnımda ölmüştü bu bebekten önce
habibenurr Lelommm ilacı gece içmeni öneririm uyumadan hemen önce ben prilam dr kullandım gün içinde içtiğimde asla etki etmezdi aşırı mide bulantısı çektim ilk gebeliğimdi gece uyumadan önce kullanmaya başladım 2 tane içiyordum ard arda bir gün sonra uyuyana kadar aşırı rahat gün geçiriyordum öyle dene istersen daha sonea azalmaya başladı 1 e düşürdüm 6 aylık hamileyim 1 aydır bıraktım çok uzun sürdü bulantım
Lelommm habibenurr banada aynı ilacı verdi bende bi saat geçiktirsem çok kötü oluyorum ya önceki gebeliğimde asla böyle birşey yaşamadım inşallah bebeğiniz sağlıklıdır sağlıgından süphe etmeye basladım bu kadar mide bulantısına bir de şey cinsiyeti nedir acaba benim ilk çocugum erkekti böyle birşey yaşamadım bunu kız hissediyorum da
habibenurr Lelommm cinsiyet kız daha fazla olur kız çocuğunda derler ama erkekte de yaşayanlar var bu vücutla alakalı bir durum biraz daha sabır en kısa zamanda geçer inşallah
busrademirerol Mide bulantısı hapını gece için daha iyi etki ediyor Ağrı için bilemiyorum ne yapmamız lazım