worin Kızlar 40+6 dayım, 41+3‘e kadar doğmazsa suni sancı alıcam.. Rahim ağzı yumşamış, boyu 4.2cm den 0.5cm’e inmiş ve 1cm açılmam var fakat oğlum inatcı gelmiyor.. Artık gün saymayı bıraktım kendimi suni sancıya hazırlıyorum.. Doktoruma suni sancıdan sezeryana dönmekten korktuğumu söyledim, o rahmimin doğuma hazırlandığını 42. haftada suni sancıdan sezeryana dönmesine çok az ihtimal verdiğini söyledi.. Suni ile doğum yapan, pozitif şeyler söyliyebilecek kişiler var mı aranızda☺️🤷🏻♀️
Zehra5507 worin bende ilk dogumumu suni sanciyla 3,5 saatte doğurdum normal sancı ne bilmediğim için suni sancı yi kiyaslayamiyirum ama herkesin acı eşiği farklı sağlıkla gelsin inşallah 😊
fitmom Canım benim arkadaşım 2 gün oldu 42. haftasında sunni sancı alarak başlattılar doğumu 5-6 saat hiç açılması olmadı ve acı hissetmediğini söyledi sonraki 3-4 saatin içinde 10 cm'ye ulaşarak doğumunu yaptı. Eğer karşı değilsen sunni aldıktan sonra epidural istersin acı sızı hissetmezsin hep olumlu düşünmeye devam et. Sağlıkla hızlıca doğur inşallah ☺️
worin fitmom epidural düşünüyorum bende açıkcası çok zorlanırsam.. Ay inşallah işe yarar da dönmem sezeryana sağol cnm ya🙏🏻🙏🏻
worin Zehra5507 Ay darısı başıma, Amin inşallah canım🙏🏻 Doktorum sunide ağrı birden ağır geliyor, normal sancı da yavaş yavaş artıyor dedi 🤷🏻♀️ Umarım sağlıkla hızla gelir 🙏🏻