Nurmona Sedaliye ben 40+4′deyim (2.gebelik ve oğlum 38+5de doğmuştu) başlatmak için tavsiye edilen herşeyi yaptım ama vaktinden önce gelmiyor bebekler :/
ilkdefaanne Benim bugün 39+1 oldu haftam bebek hareketleri düne göre bariz azaldı ama başka bir sıkıntılı durum hissetmiyorum yarın kontrol var ama içim rahat etmiyor sizlerde var mı oldu mu böyle bir durum acaba
deletedmom7263 ipek63yldz_ kiz korunsa iliski bi ise yaramiyorki. Cok afedersin o meni rahim agzina bulastigi icin rahim kaslarini gevsetiyor. Afedersin prezervatif kullanilsa olmaz. Diger korunma yontemleri de ilac vs zaten hamilelerde yasak. Zaten hamileyken hamile kalma milyonda bir ihtimal😂o da basa gelecegi varsa gelir
ipek63yldz_ deletedmom7263 Hahah bunu bilmiyordum valla öğrendim şuan 🤭 Benimde ilk gebelik sezeryandı makat gelişi diye . Şimdi ikinci gebelik normal dogum olma ihtimali olursa niyetim ona var doktorumda bebek normalse vucüdun izin verirse tabiki olur dedi bu bilgiyi ögrenmem iyi oldu gibi 🤭🤭
Melikekmruakb deletedmom7263 aynen bende senin gibi aynılarını yaptım neler neler gene gelmediydi ben 40+2 olduydum ilk doğumum işte gelmeyince gelmiyor sonra bana suni sancı verdiler agrı adet sancısı gibi oldu sonra bebek kalp atışları yavaslamınca sezeryana alındım istediğini yapın gelmiyor inanın herşey nasip bizim komşu kızı yatarak hamilelik geçirdi inanki normal doğumu yaptı şaşırdım kaldım 😅
deletedmom7263 Melikekmruakb nasipse sonraki gebeliklerimde 9 ay yaticam 😂😂gerci bu ilk deneyimden sonra baska cocuk dusunur muyum muamma😂
Melikekmruakb deletedmom7263 valla ben 2.cideyim şuan oyuzden biraz yattım ilk hamilelik gibi yapmadım bu kez 35+2 yim doktor dediki dikkat et kafası cok aşağıda suyun gelir hiç iş yapma dedi nerde kim yapıcak işimi benim ozaman yok illaki yapılıyor ya iş ama ilk hamilelik kadar cok yaomadım yalan değil bekliyoruz bakalım
deletedmom7263 Zehramisir sonuc alsam icim yanmazdi, sonuc alamadikca deliriyorum. Ama akillandim 2 gundur ev isleri harici bisey yapmiyorum😂bebis benle inatlasiyor ben onunla. Daha dogmadan ana-kız kavga ediyoruz
Zehramisir deletedmom7263 aynı valla bu günden itibaren bende saldım benimkide erkek istersen askerlik ol orda umrumda değil diyorum 😂
deletedmom7263 Melikekmruakb demekki harekete bagli degilmis doğumun suresi. Evet mecbur ev islerini yapicaz :( Tez zamanda saglikla gelsinler insallah💞
Yildiizr Sedaliye korunmasız cinsel ilişki, benim doğumumu başlattı 🤭 sabah ilişki yaşamıştık, öğlen sancılarım başladı
tsmutter Ynnnn 12 saat sancı çektim, ıkınma hissim yoktu kendimi zorlayarak ıkındım ancak sonunda kiwi ile doğum yapmış oldum. Her şeye rağmen bebeğinize kavuştuğunuz için ya da başka bir sebepten bilmiyorum, güzel bir deneyimdi çok şükür diyorum
Haticetk Sedaliye merdiven inip çıkmak yan yan ben 40.haftada 10 kez merdiven inip çıktım akşam saat 10 da sancım başlamıştı
deletedmom7263 Zehramisir hahahah😂😂esim diyo okula baslayacaksin nerdeyse niye hâla gelmiyosun diye gobegime gobegime konusuyo. Hicbirimizin akil sagligi kalmadi😂
Semamtr Sedaliye korunmasız ilişki, sıcak duş, yerleri silmek merdiven inip çıkmak göbek atıp mezdeke oynamak 😂 bende işe yaramıştı oğlumu 37+5 de doğurmuştum
sevcnnn9 Semamtr korunmasız ilişki sıklığınız neydi havalar çok ısındı sıcak suda bi süre kalıp çıkmadan soğuk suyla durulanıp kendime gelsem o açıklık olur mu
glnhl_34 Sedaliye Benm oğlum da 40 haftalıktı artk yapmadığım hareket kalmamıştı ama sonuç sezeryan ne açılma Oldu ne de beyfendi kanala girdi resmen yatıyordu Öylece insalalh sizlse rahat doğum Yaparsınız