Sinif177 Nazemm doktor Salı günü membran sıyırma yaptı. Oğlumda da öyle olmuş ve suyum gelmişti. Sancım olmadığı için sezaryene alınmıştım. Bunda normal doğurmak istiyordum. Doktor çok az sıyırma yaptı. Cuma günü de kontrole çağırdı. Ben de cuma sezaryen günü verir diye düşündüm. Öncesinde sezaryen olduğum için. O gün 1,5 saat yürüdüm. Activating laboratuvar etkinliklerinden 3 tur yaptım ve sabah akşam meyve suyunun içine 1 tatlı kaşığı hint yağı attım. Gece 2 de suyum geldi 4 te sancım başladı.
DnzTnr Sinif177 banada bugün doktor akıntım çok oluyor dedim diye batikonla sildi içeriyi hemde biraz uyarı veriyorum dedi çok sancım oldu o an bı kaç saatte sürdü ama simdi iyim
Sinif177 DnzTnr suyum geldi öyle başladı. Öncesinde de rahim uyarısı,3,adet activating labor , 1,5 saat yürüyüş, hint yağı kullandım. Bir de bir gün öncesinde Meryem ana otunu suya koyup Meryem suresi dinlettim o suyu içtim.
Sinif177 DnzTnr rabbim en kısa zamanda seni de kurtarsın. Benim öncesinde sezaryenim olduğu için bebek gelmeme durumunda suni sancı verilmiyordu.
DnzTnr Sinif177 bugün yine hiç bir belirtim yok evi temizledim yeniden onca iş yaptım aksamada esime birliktelik teklif etcem belki yarın dogururum çarşambaya kalmak istemiyorum sezeryan olursa bayram da ne yaparım ben oralarda
Sinif177 DnzTnr iki kullanım tipi var. Biri sabah akşam aç karnına meyve suyunun içine 1 tatlı kaşığı koyup tüketmek. İkinci ise 11 tane hurmayı çekirdeklerinden ayırıp tencerenin içine hurma ve çekirdeği koyacağız. 50 ml hint yağını koyup üstüne 3 bardak su ekliyorsun. 5 dk kaynatıyorsun sonra da süzüp tüketiyorsun. Bunda 2. Kullanım şekli
Aysee0210 Hanımlar merhaba. Doğum son adet tarihine göre olan sürede mi olur yoksa bebeğin anne karnındaki gelişimine göre mi ? Yani ben son adet tarihine göre 38+5im ama ultrasonda bebek 37 haftalık . Doğum hangisine göre olur ?
Aysee0210 sevcnnn9 öyle haklısınız ki😂 bi an önce gelsin istiyorum hayırlısıyla sağlıkla. Merak ve heyecan bir arada
sedakck1-2sd Haftadan beri erken doğum olanilir diyr beklesekte bir nazlı kızda bizde var. Temizlik , elle yer silme, pilates, squat , aksak gebe yürüyüşü, ananas, hurma , ne varsa deniyorum 39. Haftadayız hala gelen yok🥲 işin kötüsü düzensiz ağrılar ve sancılarım 35 den beri var ve artık çok yoruyor bu ağrılar ,her seferinde bu sefer düzene girer mi doğum ağrıları mı diye umutla bekliyorum ama maalesef kızım daha bekletecek bizi sanırım. Pazartesi randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek daha önce hiç vajinal muayene etmedi bakalım bu hafta muayene olacak mı sancın var açıklık var yatış yapıyoruz demesini dört gözle bekliyorum açıkcası çünkü son haftalar gerçekten zormuş.sağlıkla gelsin güzel yavrular
DnzTnr sedakck1-2sd ben o kadar zorlanıyordum ki haftalardır ağrı çekipte hiç bişey elde edememek çok yormustu son kontrolde doktor hala bekleyecegiz deseydi özele gidip sezeryan isteyecektim Allah’tan doktorda artık beklemeyecegiz Çarşamba günü yatış dedi ya çok mutlu oldum vallaha mi yemin et falan dedim doktora 🤣 bayramı bekler gibi çarşambayı bekliyorum şimdi
riceandrama NKDERE ben bugün gittim bebek hareketleri yavaş çıkınca yatış yapabiliriz deyip 2. Kez nst yönlendirdi. 2. Nst çok şükür temiz çıktı yarın acilden giriş yapıp tekrar kontrol edilecekmişim. Son durum olarak ise ptesi eğer kendi sancım ile bir gelişme olmaz ise salı yatış verecekmiş 🥲 suni deneyip sonrasında o da olmazsa sezeryan dedi şu an tutuşmuş şekilde ananas falan yiyorum ndxkkx gelmeyeceği yoksa gelmiyorlar. Sezaryen için hazırlık yaptın mı peki kahve ve hoşaf önermişlerdi burda gazı ve baş ağrısını alıyormuş