bysnmrv En zor şey bebek arabası seçmekmiş 😂 çok seçenek varrrr 🤦🏻♀️ şimdi bizim bebek arabası puset ve oto koltuğa ihtiyacımız var değil mi bu kapsamda en fiyat performans bebek arabası sizceee 😍🥹
oznuraydins bysnmrv Kraft Kenya aldık bizde bakalım inşallah 2 ay sonra kullanmak nasip olursa ben beğenerek araştırarak aldım tabi fiyatlar da çok pahalı ama artık ne ucuz ki 😒
Kanatahatice1 bysnmrv kanz markanın okie dokie modelini aldım gayet şık ve kullanışlı araştırmanızı tavsiye ederim 😊
Htcbyttt bysnmrv canım ben kraft mint aldım siyah rengini pusette takılıyor kabin boy bi bebek arabası çift yönlüler çok ağır oluyor o yüzden kabin boy tercih ettim sürüşünüde beğendim
Poyraz07 Poyraz07 sanırım oldu ilk bebeğimde kımse yonlendırmedı agır bır araba almışım çok kullanamadım acıkcası :) ama bu sefer bunu almayı düşünüyorum arkadasımda gördüm asırı hafıf rahat ve kullanımı kolaydı:) ve çok, çok, uygun
busrademirerol Ben bagi Neco aldım araba bebe puset tek elle kapamak kolay taşıma özelliği var evet ama zamanında indirimle kasımda 16 ya almıştık şimdi ne oldu bilmem
Poyraz07 bysnmrv ben pusetı çok kullanmadım hatta anca bırkac kere kullanmışımdır öyle söyleyeyim oto koltuğu hakkında bılgım yok ücret vs ama 5000 olsa bıle normalden çok Uygun’a geliyor tabı yıne sız bılırsınız🌸
tahamommy Bende prego arteon yada concorde düşünüyorum hafif ve tek elle kapanıyor puseti dahil 💓 oto koltuğunu şimdiden mi alıcaz ya
Auri bysnmrv Ben baya bir araştırdım hatta birkaç kez gidip de görmek istedim emin olmak için Bir tık yüksek fiyat bandında Maxi cosi leona 2 var Birkaç arkadaşım da kullanıyor çok memnunlar Cabriofix pusetle set oluyor genelde Onun da adac test puanları oldukça iyi Tekerleri büyük süspansiyonu çok iyi Eğer tamamen dümdüz bir şehirde yaşamıyorsanız bence önemli Bagi neo 2yi baya beğendik aynı şekilde sadece koltuk bir tık küçük geldi emin olamadık Chicco Bellagio modeli de yine benzer fiyatlarda baya şık bir araba Daha uygun fiyatlarda da arkadaşımızın önerisiyle Joie Chrome baktık bence o da fiyat perfomans açısından çok iyi hatta gri rengi bir ara 7 bin liraya kadar düşmüştü Ara ara e bebekte hala o fiyatlara denk geliyorum Oto koltuğunu doğumdan itibaren 9 aya kadar falan kullanacağım için acele etmiyorum açıkçası Kasım indirimlerinde denk getirebilirsem alacağım Maxi cosi mica 360 pro i size ve Besafe iziturn b i size var aklımda