Bibebek_2kedi Arzulu Benimde uygulamaya göre son 26 gün ama sezeryan düşündüğüm için bi 10 gün daha çıkartırsak bişi kalmıyor gün geçtikçe heyecan ve korku artıyorr
Susenasu Arzulu benim de şafak 27 ama hiç o kadar durmayacak gibi nstde düzensiz sancılarım var, adet sancısı gibi ağrılarım oluyor kasılmalar da başladı
Arzulu Susenasu benimde öyle zaten kafası oturmuş . Nst de sancı çıkmadı ama toplanmalar ve bel ağrısı kalça ağrısı var.
Siibell Evde Düzenli nefes egzersizleri ve masaj öneririm bugün doğum eğitimine gittim ve bunların çok işe yaradığını söylediler
Ewy Son 25 benimde. Sabah kontrolüm var bebek kilolu kafası iri sezaryen önerecek yine tarih belirleyip erken almak isteyebilir doktorum. Hurma ananas hergün yürüyüş pilates topu egzersizleri yapıyor musunuz
Susenasu Ewy riskli olduğum için 36ya kadar istirahat etmemi istemişti doktorum ama dün perine masajı denedim hafiften bugün de hurmaya başladım 3 taneyle. Bir anda yüklenmek istemedim 37 itibariyle daha aktif yüklenirim sanırım