Anneyiimbenn
Şimdi normalde onun çıkışı da hissedilmeyecek bir şey degl ama bebek çıkınca annede bir anda bir boşluk hissi oluşuyor bi rahatlama geliyor . Peşinden hemen çıkmıyor bir miktar bekleme süresi var. Hem bir çok kadında izledim hem kendım yaşadım hemşireyim. Bekleme süresinden sonra hafif elle halas denen bir şey yapılıyor oda yavaşça kayıp çıkıyor ama hissedilmeyecek gibi de degıl , öyle ayy çok fenaydı diyende çıkmaz, çünkü bebek çıktıktan sonra zaten kendımızden gecmışız büyük tepki vermiyorsun ama biliyorsun çıktığını katlanıp çıkıyor olduğu gibi degılde. Oda çıkınca bi kasılma sancı gibi bir şey oldu bende rahim bir anda kendını toplamaya kanamayı kontrol etmeye durdurma çalışıyor çünkü Plesenta yeri kanlı oluyor ya. Çok mucizevi. Ben şeyi hatırlıyorum canım acıyo hala biraz normal mi ? Dr ; rahim kendını toparlıyor tedbir gibi düşün gayet normal kasılman olabilir .
Tabi bunlar bebek sağlıkla doğmuş yanında görüyorsn falan ya o heyecanla çok hissedilen şeyler degıl . Çok uzun oldu ya 😑