Sum_123 iltihaplanırsa o zaman mahvolursun. Hem taş hem çamur hemde iltihabım vardı şiddetli bulantı kusma ve ağrı ile gittim geçen sene haziranda hastaneye. Çok doktor dolaştım en son crp asla düşmedi pankreas değerlerim bozuldu karaciğerde büyümeye başlayınca ölüyo dediler annemle eşime kesin ameliyat olucak kaybetcek zaman yok. Ekimin ilk haftası ameliyata girdim. O güne kadar hiç kızartma yumurta alkol baharatlı yiyecekler yemedim ağır iş yapmadım kendimi yoramadım yasaktı çünkü. Ameliyat kapalı oldu 4 yerden girdi biri diren. İlk 4 - 5 gün yatakta oturup kalkmak yatmak dönmek çok ağrılıydı sonra geçti. Hala yumurta kızartma gibi ürünler çok tüketmem yasak hayatın boyunca diyette olucaksın. Safran yoksa daha dikkatli olmak zorundasın sağlıklı yaşama merhaba diceksin. Eğer bu ameliyattan hemen sonra hamile kalırsanız da benim gibi ilk günden rennie gaviskon farketmez şurubu kafanıza her an dikmeye başlayabilirsiniz. Sırta vuran mide ağrıları uyutmayacak duruma getirebilir bazen ama 9 ay mecbur çekiliyor yani benim kaldı son 77 gün sayıyorum. Şimdiden geçmiş olsun. 🙏