SEVDANUR46 Ben aşerdiğimi yazdım burda linçlendim neymiş başkasının canı çekermiş. E her hafta bebeklerimiz farkı meyve oluyor görgüsüzdü sanırım biraz ne görse ne duysa canı çekiyor
Sdnrkrc08 annila ilk 2 aylıkken bol limonlu sarma aşermiştim ama öyle böyle canım istememişti ablam sağolsun hemen yapıp getirdi ama beni en çok zorlayan kışın ortasında şeftali aşermek oldu sulu sulu olsun suyu kolumdan aşağı süzülsün istiyordum 15 gün aradık bulamadık en son halde bulundu ama çok az suluydu azıcık hevesimi aldım iki üç gün şeftaliyi beklettim yumuşadı kolumdan suyu aka aka yedim 🤣🤣
Babybebi annila çilek çokçaa,nektar,çiğköfte,haşlanmış yumurtalı ekmek arası(şimdi hemen haşlıcam odereceyim lafını ederken bile)son zamanlarda simitte favorim 😂😂benimki aklımdan çıkmıyor o şekilde aşeriyorum heryerde her tatda onu arıyorum😂😂
Seymada annila 6.haftada şeftali kokusu gelmişti burnuma , daha erken ne aşermesi dediler ama hayır aşeriyorsun😄
3_bebelianne annila İlk gebeliğimde kışın ortasında erik aş erdim hiç unutmam eşim heryeri talan etti 🤣😂buldu sonunda
Gulcee9 Ecem_P Bende oyle surekli ruyamda surekli aklimdaydi benim karpuzdu esim buldu getirdi ama kis karpuzu eksimisti ben onu bile bayaa yedim sonra o istek gidince bu eksi diye yememeye basladim 😅
Betsahb İlk haftalarda canım aşırı fındık istedi hiç sevmem halbuki şimdide görmek bile istemiyorum midemi bulandırıyor tiksindim daha sonrada öyle bırsey yaşamadım 22 haftadayim
kimchikimdi annila Bende doğru düzgün aserme olmadi ama ilk canım erik ve koruk istemişti özellikle koruk😂
Miniboy annila ben hamile oldugumu öğrenmeden önce 1-2 haftalık hamileyken aşermişim😂 bir gece uykularım kaçtı tavuk dürüm diye. Ama canının bişey istemesiyle aşermek çok ayrı birşeymiş. Eşim gece 2de alıp geldi. Nasıl yedim şaşırmıştı😂 sonra anladık aşermişim😂 daha sonrada aynı şekilde kışın ortası şeftali aşerdim. Büyük şehirde yaşamanın faydası bulabildik şükür🙏
Duygu027 annila koruk aşerdim ilk ama mevsim kış olunca yiyemedim. Onun yerini naneyle eşki yaptım yedim. Ben hamile kalana kadar saçma geliyordu. Ama şimdi aşerdiğim yiyecekler rüyamda bile görüyorum😂🤣