Kubrann Celestial ben 2 kere kaldım hamile ama olumsuz oldu 2. De öğrendikten sonra akıntım oldu ben genelde geç öğreniyorum bu akıntının sebebini merak ettim acaba akıntılar ne zaman başlıyor diye 🌸
Celestial Kubrann umarım güzel haber alırsınız ve hepimiz bebeklerimize sağlıkla kazasız belasız kavuşuruz. Akıntı kişiden kişiye değişebiliyo dediğiniz gibi daha önce gördüyseniz belki tekrar görürsünüz olumluysa ama ben henüz normal halimden farklı hiç bi akıntı görmedim sadece rengi biraz daha sarımsı kirli beyaz gibi şeffaftan ziyade
Celestial Kubrann bunu yeni gördüm yazmışsınız halbuki 😂 biraz dalgınım bu ara 🥹 benim uygulamaya ve akıntıma göre 6-10 nisan arasındaydı yumurtlama günüm. 23ünde bahsettiğim renkte karışık bi peçeteye gelecek kadar bi akıntım oldu buna yerleşme diyolarmış o yüzden yerleşme diye adlandırıyorum o akşam yaptığım testte belirgin bir çizgi gördüm. Beta hcg değerime göre de yarıya böle böle geriye gittiğimde 15inde de betam yüksekmiş diye hesaplamıştım yani erken yumurtlama ve döllenme olmuş. Pcos olduğunuzu belirtmişsiniz ama yumurtlama günlerinizi biliyorsunuz o yüzden 12-14 gün sonra net çıkıyor diyolar 25-28 arası bi tarihte yapsanız çıkar diye düşünüyorum
Kubrann Celestial yumurtlamadan 10. Gün 12. Gün test yapayım diyorum ben hem doktorla ilerledim hem ovulasyon ile bu ay gerçekten çok garip adetim bittiğinden beri martta kürtaj oldum birde bilemiyorum onlara alakası olabilir belki bu ayki sorunlarım ilk adetimi Nisan sonunda gördüm çünkü hamile olursam bu defa buraya a’dan z’ye yazacağım 😁
Celestial Kubrann dua edicem sizin için kaybınıza çok üzüldüm başınız sağolsun. Ben de hamile kaldığım ay üstüne düşmüştüm takviyeler falan kullandım ama olmuyo kafasından çıkmıştım üstüne hiç düşünmüyodum oluruna bırakmıştım ama diğer aylarda da heves yapmıyım her belirtide diye düşünüp chat gbtye bi semptom günlüğü hazırlattım bütün belirtilerim gün ve saat olarak orda duruyo 😂
Kubrann Celestial bende bazen durup durup araştırıyorum soruyorum googleye hamile kalıncada sorularım bitmiyor ki 🙈🙈🙈 Allah razı olsun 💖💖
Kubrann Hilaysn evet 8. 10. Günlerde bile öğrenenler varmış ben yumurtlamadan sonraki hamilelik akıntısını merak ediyorum ne zaman başlıyor nasıl oluyor diye ☺️
mor_menekse1 Hilaysn ben takip etmiyorum ama bat 29 du beninde 12,23,14,15,ve 17 değerlendirdim tutmasa pes dicem 🤣 su ovülosyonu denicem bu ay
Hilaysn mor_menekse1 hey maşallah sen çok iyi değerlendirmişsin 😅ben sadece 10,13 pik öncesi ve çatlama günü 😅
3nmber Kubrann yumurtlamadan 5-6 gün sonra yoğun akıntım başladı normal değildi ama ne yumurtlamaya nede regl yakını olana benzemiyodu yumurtlamanın 13. Günü testim pozitifti zaten ek olarak kasıklarda batma vardı ben olabilecek bütün belirtileri yaşamıştım darısı bekleyen herkese inşallh🤲🌸
Kubrann 3nmber sonunda birisi istediğim cevabı yanıtlamış direk ☺️ benimde 6 ve 7. Günümdğ yumurtlamanın üzerine şiddetli akıntım var (2 gün yumurtlama devam etti) ve dünkü akıntımda hafif kahve leke vardı çook hafif bu ay gerçi kahve lekem yumurtam büyürkende oldu ilk defa ama 🙈
mor_menekse1 Hilaysn kız tutmuyor ya dün acile gitik kızım için kimsecikler yoktu vereyim dedim çıkmadı negatif yarın 7 gün var adetime olsa olurdu demi kaç aydır ya ne oldu anlamdim tutmuyor 😂 garantiye almaya çalıştım sende az degerlendirmisin bacım 🤣
Hilaysn mor_menekse1 geç döllenmeyse adet gününe yakın da çıkabilir. Napim bacım her ay illa o günlerde bir şey çıkıyor 😅
mor_menekse1 Hilaysn şans işte valla bende illa dedim yapicam ikizlerime rağmen 🤣 inat ettim kaç aydır sitres olduk eşimde şaşkin istemeden oldu ikiz tuturduk bunu istyoruz tik yok
Hilaysn mor_menekse1 aşkım senin ikizlerden sonra gerçekten iyi cesaret sen birkaç aya tutturursun sende o gücü gördüm ben :D
anneolmakneguzel_ Kubrann ilk günden beri akıntım var doguma kadar sürer, ilkindede oyleydi arada pelvik egzersiz yapıyorum hafifliyor
emine04444 Celestial göğüs hassasiyetini nasıl takip etmeliyiz? normalde mesela adete yakın azalır hassasiyet hamilelik olunca azalmıyor mu
Celestial emine04444 yani benim genelde hep yanları ağrırdı beklenen adetime 4 gün kala göğüs ucumun ağrımaya başladığını not almışım. Göğüs uçlarım biraz daha sertti ama dehşet bi fark yoktu ucunu parmaklarımın arasına alamıcak kadar bi ağrıydı. Sonra beklenen adet tarihinden 2 gün sonra da damarlarımın renginin bi tık belli olduğunu görmüştüm ki normalde belli olmuyolar. Ama zamanla o ağrı çok evrildi benim bi her yeri ağrıdı bi bastırınca falan ama en net ergenliğe girerkenki ağrıyı örnek verebilirim