Betusle Kubrann ben yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra kadar sağ kasığımda iki gün boyunca çok şiddetli bir ağrı yaşadım baya oturup kalkarken batma yapıyordu hatta kendi kendime dedim ki bazen kadınlar 2 defa da yumurtlama oluyormuş heralde 2. Ye yumurtluyorum dedim ama megersem ben o ay hamile kalmışım ☺️
EsoMom_ Kubrann çatlamadan 10. Gün test yapmıştım ben akıntı öyle çok yoktu bende yerleşme kanaması da yaşamadım
Celestial Kubrann şu an 8+2yim henüz fark edilir vay işte bu hamilelik akıntısıdır diyebileceğim bi akıntı yaşamadım. Her zamanki gibi diyebilirim. Sadece beklenen adetim 24üydü 23ünde normal tuvalete gittiğimde ağrım sızım yokken peçeteye pembe desem değil kahverengi desem değil ortası varla yok arasında bi akıntı gelmişti yerleşmeymiş aynı gün akşam idrarla öğrendim. Adet belirtilerinden hiç bir farkı yok hemen belirtiler başlamıyor ve bu kişiden kişiye de çok değişiyor en güzeli kasık ağrılarınızı ve göğüs hassasiyetinizi takip etmeniz. Ve tavsiyem şu ki ne kadar erken öğrenirseniz başınıza o kadar büyük bi stres kaynağı regl zamanı öğrenmeme rağmen çok stresli bi süreçti
Kubrann Hilaysn benim yumurtlamadan 6. Günüm çok yoğun sarılı beyazlı akıntım oldu bugün devam ediyor olmayada
Fatma-asar Kubrann benimde öyle kasıklarım ağrıyor yada öyle hissetmek istiyorum kafayı yedim artık 😄
Kubrann Hilaysn yumurtlamada falanda kuruydum ben ovulasyon ile takip ettim bugün ne oldu anlamadım acaba mı diyorum test zamanına da çok var
Kubrann Hilaysn yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur diyorlar ama bilemiyorum ya öyle mi olacak ben hem doktor hem ovulasyonla ilerledim 14 yumurtlama gördüm 13 de gittiğimde 17mm yakın dedi diğer gün pik oldu zaten kimsede yazmıyor ://
Kubrann Fatma-asar benim son adetim bitti kaşık ağrım hiç bitmedi hatta yumurtam büyürken 3 gün aşırı az şekilde kahverengi lekelenmem oldu doktor olur öyle falan dedi belki pcostandır falanda dedim bu ay çok garip şeyler yaşıyorum gerçekten🥲
Merve_yldz96 15 eylülde yumurtlama günümde ilişki yaşadık 25 eylülde kan testinde beta 74 erken süreçte öğrenmiştim
Kubrann Merve_yldz96 10. Gün çıkmış ne güzel benim daha yumurtlama gününden 6 gün geçti bugün yoğun bir akıntım var test yapsam zaten çıkmaz 🥹
Kubrann Hilaysn aynı sayılırız bende 14,15 pik 16 silik inşallah tutmuştur 🙈🙈 bekliyorum belki bir cevap veren olur diye
mor_menekse1 Hilaysn ben takip etmiyorum ama bat 29 du beninde 12,23,14,15,ve 17 değerlendirdim tutmasa pes dicem 🤣 su ovülosyonu denicem bu ay
Merve_yldz96 Kubrann kan testinde Kubrann 4-5 gün sonra kan ver bence idrar testlerinde küçük değerler çıkmıyor
Hilaysn Kubrann ay evet çok yakınıııız ♥️ Benin normalde değil ama eğildiğimde, derin nefes aldığımda ve uzandığımda kasıklarım batıyor bir de
Celestial Kubrann bunu yeni gördüm yazmışsınız halbuki 😂 biraz dalgınım bu ara 🥹 benim uygulamaya ve akıntıma göre 6-10 nisan arasındaydı yumurtlama günüm. 23ünde bahsettiğim renkte karışık bi peçeteye gelecek kadar bi akıntım oldu buna yerleşme diyolarmış o yüzden yerleşme diye adlandırıyorum o akşam yaptığım testte belirgin bir çizgi gördüm. Beta hcg değerime göre de yarıya böle böle geriye gittiğimde 15inde de betam yüksekmiş diye hesaplamıştım yani erken yumurtlama ve döllenme olmuş. Pcos olduğunuzu belirtmişsiniz ama yumurtlama günlerinizi biliyorsunuz o yüzden 12-14 gün sonra net çıkıyor diyolar 25-28 arası bi tarihte yapsanız çıkar diye düşünüyorum