Lamraaa Kızlar 17. Haftamdayim 1 saat önce kalçama bi ağrı girdi sağ ayağımın üstüne hiç basamiyom böyle olan var mı
buse2507 Lamraaa Ben 8. Haftamdan beri çekiyorum canım kalça ağrısını yarım saat yürüsem veya ayakta kalsam vuruyor
tugba-yusra Lamraaa o ağrıyı aylarca çektim resmen yürümekte zorlanıyordum hatta doktora gittim bana yapmam için birkaç egzersiz hareketi göstermişti ama yapmadım çok şükür geçti
anneoluyorum1212 Lamraaa 18 haftalık olduk bugün kalçamda ağrıyor kasıklarım da hatta kuyruk sokumuma bile ağrı giriyor. Magnezyuma başlayacağım şimdi
Alparslanmom Lamraaa 20+4 oldum hala ağrıyor sanırım doğuma kadar devam edicek bende kiloluyum diye ağrıyo zannediyordum meğer herkes yaşıyormuş
Lamraaa buse2507 Napiyosun hafiflemesu için canım bi tane de bebeğim var onla de ilgilenmek zorundayım
buse2507 Lamraaa Vallahi Hiçbişey yapamıyorsun canım maalesef elden bişey gelmiyor 😁 sağa dönsen ayrı vuruyor sola dönsen ayrı vuruyor
Lamraaa buse2507 sağlıklı sıhhatli bi şekilde yavrularımizı sağ dalım kucağımıza alalım İnsaAllah canım 🤲🏻 böyle şeyler olunce da insan bi evham yapıyo yaa
Lamraaa tugba-yusra benim normalde yoktu bugün oldu hiç ayağımın üstüne basamadim kızım da 17 aylık o da sürekli oyun istiyo