Denizz43 bu konu değişken bence . Ben bı arkadaşıma karşı söylediğiniz gibiyim hata konuşmayı bile kesmek istedim sonra duzletti arayı kendisi . Napiyosun yaizyor mesela ya çocuk hastaysa onla uğraşırım vs diyorum ya da durumu biliyokken yazar direk benimde annem coxugum soyle der hani sormaz ki nasıl oldu durum ne gibisinden sorsa derdini tabiki dinlerim ama direk kendini öne atmaya çalışır . Basım agriyo derim benimde ağrıyor dönüyor der ( hastalığı var) sormaz yani Anlarabilmisiimdir umarım . Çok defa tersledim yüzüne de söyledim ben ne desem kendini öne atiyosun hep diye Yok unutuyorum aklıma gelmiyor der ( hastalığını bahane ederek harbuki hicbiseyi unutmaz eminim unhtmuyo ) bu arkaadas karşı mesela direk çatan Laf eden biriyim yuzunede söyledim bu durumu . Neyse sizin aranizda hiçbir sorun yokken öyleyse direk arkadaşlığı kesmek en iyisi . Ben mesela bı kaç kişi hariç hepsini def ettim evlenince sanki eksiğim sorunluyjm gibi tabir aldılar önce çok iyiler di çünkü Bı şekilde Yerlersj beni şimdi yoklar bile