canbebekku21 Ebru_ebru ayy hadi inşallah öyle olsun bol bol dua alırsınız genel olarak bu yorumu aldım bi kızım var tüp bebek le hepsi 🥰 her iki meyveyi tatmak da istiyorum ama sağlıklı olsun gerisinin hiç önemi yok
Elay123 canbebekku21 gorunen vajinal usg ise erkek muhtemelen digeride kiz olabilir ya da oda erkektir ama gorunen erkek
canbebekku21 nurbaharss yaa genelde çıkıyormu hayırlısı inşallah sağlıcakla gelsinler hep bi koz bi erkek hissettiö ama en önemlisi sağlık
canbebekku21 nurbaharss yok cnm o kadar da gerekli bişey değil 😅 elbet öğreniriz sağlıcakla gelsinler inşallah
canbebekku21 canbebekku21 yaa hadi inşallah teşekkürler 🥰 sağlıcakla gelsinler inşallah bi kızım var öyle olursa çok sevinirim
canbebekku21 Tuba123456___ yaa teşekkür ediyorum hayırlısı bi kızım var daha önce bi iki kişi kız dedi geri kalanı erkek dedi cnm hatırlamıyorum bana baktığını 😅 kalp atışlarını duymam için dua beklerim 🥰
Tuba123456___ canbebekku21 amın ıns bnmde 1 oglum var ıkızşerım de erkek birini 10 haftada diğerini 20 hafytada ogrendım
canbebekku21 Karından usg ikizlerimin kalp atışını duyduk çok şükür 🌺 cinsiyet E bakarmısınız rica etsem @Sermec27 @Elamomy @Sevdam74 Eymenkuzusu @Elay123 @Maviss718 @Buse4161 @Ebru_ebru @nurbaharss @Esoooba @1Ali @Minelsu0606 @bebek_29 @Annekuzusu06666 Bakalım süreç sonunda kimler doğru bilmiş olacak 🥹🫶👼🙏