_sekerportakali Kızlar karnımda sürekli gerilim ve ağrı var çok yürüyemiyorum sanki bebek kasıklarıma çökmüş gibi ayağa kalktığım an karnım geriliyor ve acıyor benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
BilgecyLn _sekerportakali kesinlikle aynı sorunları yaşıyorum 36+4 deyim ve 1 haftadır sürekli ağrı ve kasılmalarım var sezeryan için gün bekliyorum 2 gün sonra kontrolüm var bakalım ne olacak
Pinaranneoluyor _sekerportakali ben 26 haftalığm ve şuan ağrıdan ağlıyorum napcam bilmiyom ilk gebelik de bide. Agriyo karnım ağrıyor saatlerdir ve gecmiyo
Melikeakkc _sekerportakali aynıyız canım valla hurma yemeye başladım😂 35+5 iz. Temizlikte 1 ayı geçti yapamıyordum. Bugün bi kuvvet geldi artık banyoyla bir odayı bitirdim dinleniyorum halim olursa bi odayı daha yapıcam. 😂 ama bende merdiven hiç çıkamıyorum. Uzun yol yürüyemiyorum.
_sekerportakali BilgecyLn geçmiş olsun canım benim inşallah hafifler böyle 40 a kadar nasıl dayanacağız
BilgecyLn _sekerportakali benim 1 haftam kaldı kuzum sezeryan olacağım ama bu zaman bile gözümde çok büyüyor
_sekerportakali Melikeakkc İyi yapmışsın canım gücün kuvvetin yerindeyken yap tabi ama benim bebek baya aşağı çökmüş ben yürüyemiyorum bile bir tek uzanırken rahatım doktor çömelmeyi ve yürümeyi yasakladı iki hafta daha dayanmaya çalış 38 de doğsa da bir şey olmaz dedi
BilgecyLn _sekerportakali normal doğum yapmadığıma pişmanım hem açılmam vardı hem de sancılar şiddetli olmasına rağmen beni çok etkilememişti sezeryanda sorun yaşamadım ama normal doğum da çok korkulacak bişey değilmiş
_sekerportakali BilgecyLn inşallah öyledir canım ben böbrek taşı ağrısı çekmiştim herkes böbrek taşının ağrısı doğum sancısından daha kötü diyor suan da kasıklarımda olan feci acıdan ötürü normal doğumdan korkuyorum
BilgecyLn _sekerportakali taş düşürme+böbrek büyümesi yaşadım doktor bile o ağrılara dayanan çok kolay doğum yapar dedi. Sana da çok geçmiş olsun 💐
_sekerportakali BilgecyLn evet bende hem böbrek taşı + hem böbrek büyümesi yaşadım öyle diyorlar çok teşekkür ederim 🫶🏻🫶🏻