Beyzanur12 Kızlar ücretleri nedir şu anda bilginiz var mı ? Ve doktorunuzdan memnun musunuz ? Doğum yaptıysanız ortam nasıldı ? Eşinizi alıyorlar mı hemşireler nasıl ortam temiz mi ?
Smry Ben hatice hanıma gidiyorum çok memnunum. Sezeryan 45 normal 40 bindi enson.1750 tl doktor muayenesi 450 tl nst ücreti var. Doğum yapmama henüz 10 gün falan var oyüzden o konuda yardımcı olamicam :)
Minnak34 Smry merhaba hayırlı olsun doğum yaptınız muhtemelen, memnun kaldınız mı Beykent hastanesinden ebeler doktorlar nasıldı acaba inşallah görürsünüz cvp verirsiniz 🥰
Smry Minnak34 merhaba doktorumdan da hastaneden de çok memnum kaldım. Ebeler hemşireler vs çok yardımcı oldu tavsiye ederim
Smry Minnak34 amin sizinkinide 🥰 evet hatice hanımdı doktorum ilk çocuğumda da hatice hanımdı doktorum. Hastanede iyiydi personelleri sezeryan sırasında panik olunca anestezi doktoru betül hanım elimi işi bitip gidene kadar bırakmadı ben çok memnun kaldım bebek hemşirelerinden vs. Genel anlamda
Minnak34 Smry ne güzel❤️🥰🥰 sezeryan siz mi tercih etmiştiniz. Bazen normal olacakken son anda sezeryana geçiyorlarya
Beyzanur12 Smry personeller neden panik yaptı 😬 tecrübeli olmaları gerekmez mi sizi tedirgin etmedi mi bu durum ? Tecrübeli ebeler vs var mı acaba çoğu mu öyle 🥺
Smry Minnak34 benim ilk çocuğum makat gelişti mecbur sezeryan olmuştum.ikincide doğal olarak mecburen sezeryn oldu
Smry Beyzanur12 personeller değil ben panik yaptım.:) noktalama işareti koymadığımdan personeller panik yapmış gibi olmuş:)