Damla01 Merhabalar 12.haftada erkek dendi 15.haftada kız dedi doktorum. Bizim gibi degişen varmi ? Herhalde bundan sonra degismez 😊
5seneninmucizesi 13+3 de kız dedi bu ay sonunda gideceğim tekrar bakalım ne diyecek inşallah değişmez 🤔
Serays Aysenuryigitolgun ben 3 doktora gittim 3 ü de kız dedi ayrıntılı da kızdı . Siz tek doktor mu ?21. Haftam hep erkek hissettim bütün testler her şey de erkeği gösterdi . 1 kızım var hep merak ediyorum hislerim bu kadar mı yanılttı beni
Gul-41 Aysenuryigitolgun o nasil oluyor yaa ?? Kiz diyen tek doktor muydu kac farklı doktor kiz demisti ??
Gamzelikra Serays sanki sizin erkek gibi hissettim ya degisebilir baska Bi doktorada gorunun 7 ay kiz deyipte son 2 ay kala Erkek oldugunu ogrenen tanidigim var doktorlafa Cok Yanilabiliyorlar cnm
Nazl1234 Yaa bizde dun gittik 13+4 gunluktu doktor kizs benziyo dedi bende burdan hep degistigini okudugum icin kesinlesene kadar inanamcm sanirim😊
Gul-41 Aysenuryigitolgun canim ikinci sorum 22. Haftadan önce en son hangi haftanda kiz demislerdi ??
Kcmr22 13 haftaşıkken %98 erkek dedi doktorumuz sonra özele 4dye girdim içim rahat etmedi kız olduğunu öğrendim şuan 25 haftalığız ama hala tereddüt ediyorum acaba kesinmi diye😂🤦🏻♀️
Kelebek123 13+2 de erkek dedi. Şuan 15+3 üz. Burda cinsiyet değişenleri okuyorum gece rüyamda benim bebeğimin de cinsiyeti değişmişti baya etkilenmişim. Kızımda kız dediler değişmedi şuan 16 aylık. Başıma gelmedi, gelmez de inşallah ya
merve1650 12 haftalıkken kıza benziyo dedi doktorum 18 haftalıkta kesin kız dedi korktum şimdi inş değişmez