betullale babymom2026 düğünümle son adet tarihim arasında 6 gün vardı 🤭 biz hemen olsun ıstedik . Kadın vücudu sperme alıştığı için sonradan olması zor oluyormuş diye Bılıyorum ben o yüzden hiç beklemek istemedik :) çok da iyi oldu :)
RahimeMiray babymom2026 2019 haziran ayinda evlendim temmuzda kalmisim zaten 40 gunluk hamileyeken öğrendim simdi bir kizim var 5 yasinda 2024 basinda 2. Çocuk istedim 2024 sonunda hamile kaldım suan 20+5im oglum olucak insallah🌺
yenigebeyim Bende 2 senelik evliyim 2 sene hiç düşünmedik herhangi bir hap vs kullanmadım. Sonra korunmayı bıraktık deneyelim dedik ilk aydan nasip oldu şükür
dalyaluna35 1.5 yıllık evliyim, sadece doğal yolla korunduk hic hapı kullanmadım planli gebelikti 1 yılı geçirmek istedik folik asit ona göre kullanmaya başladım ilk denememizde tuttu, 8+4 🌸
Alismomss @babymom2026 ilk gebeliğim evlendikten 4 ay sonra falandı korunmuyorduk zaten olsun istediğimiz için☺️
Yetersavas babymom2026 hemen kaldım hamile doğurdum oğlum 2 yaşına gelince ikinciyi düşündük ilk ay değil sonraki ay kaldım nasipse 3 gün sonra da doğum olacak inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Muhammederva Bende evlendikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim kızım şu an 4 yaşında 2. Bebeğime hamileyim 8 hafta sonra oğlumuzu kucağımıza alıcaz inşallah 🧿💙
012908- babymom2026 ilkte hamile kaldim ama düşük oldu.Sonra 1 ay sonra 1. Bebegime hamile kaldim 3.5 sene sonrada 2.geldi
Emrahirem 1,5 yıl korunduk. Bıraktıktan sonra 10. Ayda hamile kaldım. Yani evlendikten 2,5 sene sonra hamile kaldım diyelim. 31 yaşında anne oluyorum
M-arslan49 Merhabalar aranıza yeni katıldım 8 ay olucak evleneli 4 ay korundum şimdide çocuk istiyoruz 3 aydır net deniyoruz adetim 12 güne veya 6 güne kadar gecikiyor sonra hüzün 🥺şuan da adetim hatta bu son adetimde kanamam çok az oldu birşeyleri yanlış mı deniyorum acaba 🥺
ipek63yldz_ babymom2026 Agustosta evlendim Aralık’ta hamileydim yani 4.ay hamileydim 🤗 Şimdi 22 aylık Oğlum var ve şuan 2. Gebeligim oda korunmayı bıraktığım ay kaldım yani planlı gebelikti 🤲🏻🤗