Minikbebegimveben babymom2026 32 yaşındayım 6 ay istemedik sonra karar verdik yumurtlama dönemine göre denedik ve oldu çok şükür ilk denemede dıyebiliriz 😅
OmerNfs babymom2026 14 yıl sonra hamile kalabildim hiçbir sorunumuz yoktu sıfır sorun sıfır korunma 3 tüp bebek kaybı ama olmadı rabbim yeni nasip etti tüp bebek tedavisi ile şimdi geri sayım yapıyorum kavuşmak için mucizelerime 🤲🤲💕💕💕🫂🫂🫂
Izell babymom2026 7 ay sonra hamile kaldım ve anlayamadım gebe olduğumu düşük yaptım sonrasında 2 tane daha düşük yaptım çok şükür şimdi 3 kızım var ve dördüncü sürpriz bebisimize hamileyim 🤗
aysetcdmr_ babymom2026 ben evlendikten sonra hemen çocuk düşünmedim 3. Yılımız bitti şu an 7 aylık hamileyim
Nurronn babymom2026 2. Ayımda hamile kaldım şuan 32 haftalıgız. Rabbim en kısa zamanda sana da güzel haberler almayı nasip etsin🌸
buse2507 babymom2026 Tam 1 sene korunduk, korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım kimyasal gebelik yaşadım. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 17+2 yiz💙
Hzlgns babymom2026 tam 1 yıl sonra hamile kaldım kimyasal gebelik yaşadım iki ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 31 haftalık olduk🥰