Phyloo Leylak34 herkes şikayetçi demiş o kadından ordaki bi güvenlik eşimin arkadaşı çok şikayet geliyor ama attıramıyolar demiş
Zeynepkab bebek_29 doktordan doktora göre değişiyor benim doktorum veriyordu ama bir çok doktor vermiyor cinsiyet de 14. Haftada söyledi
monica50 bebek_29 ben de bazı testleri yaptırmak için devlete gittim ultrasonla da baktırdım ama hiç resim vermediler. bir daha da gitmedim zaten
feynnur bebek_29 hastaneden hastaneye değişiyor benim bir gittiğim devlette veriyolardı başka birinde vermediler
Suheyle1 bebek_29 28. Haftadayım devlet ve özel takipliyim bu haftaya kadar tek bi tane ultrason verdi oda oglum kardeşimin resmini verecekmisin dedigi içindi 🙊😅
bebek_29 Devlet hastanesinde Vermemeleri çok saçma bence vermesi gerekiyorlar altüstü bir kağıt yani sonuçta
Elifmehmetemin bebek_29 cinsiyet görünce söylüyor canım benim bu 3.cu sadece bu gebeligimde bazı doktor veriyor ultrason kağıdi bazısı vermiyor resmini çekersiniz diyolar ama memnunum ilgililer
Parinas bebek_29 her yer vermiyor. Ama benim gittiğim tüm doktorlar ultrason kağıdı verdi şimdiye kadar. 14 haftada cinsiyeti de söyledi. İstanbul’da bi kere gittim vermedi ama yok bitti falan dedi. Sanırım büyük şehirlerde çok umursamıyorlar
zezeeyyy bebek_29 18 haftalık hamileyim her gitmemde kağıt verdi doktorum ama siyah beyaz hiç bir şey net değil 😁 cinsiyeti de hala öğrenemedik söylemiyorlar devlette nasipse haftaya
NoName_ bebek_29 bebeğiniz gösterirse söylerler,her doktorda bir olmuyor vermiyor bazısı🥹benim doktorum sağolsun her muayenede veriyor