Karanfilcik GiZem3434 Arkadaşımın bebeği tam 28 haftalık doğdu şimdi 3 yaşında hiç telaşlanma canım Allah büyük 🤗
Lil GiZem3434 Yaşar elbette bir tanıdığımın 24. Haftada doğan bebeği geçen gün 1.5 yaşına girdi içini ferah tut 🙏
SevgibiR GiZem3434 doğdu mu cnm hiç üzülme yaşar o kilosu da varmış ztn kuvezde kalır bı sure ama yaşar inş
Sevdaninmucizesi GiZem3434 komşum 28 hafta da doğurdu bebek 1 aya yakın küvez de kaldı ama çok şükür yaşadı inşallah senin de bebeğin yaşar canım Allah büyüktür.
GiZem3434 Sevdaninmucizesi İnşAllah canım Sabah namazında bile ediyorum ozaman genellikle dua kabul olurmuş
Gokkusagivemucize Yüzde 90 yaşıyor 28 haftadan büyük bebekler. Benim kızım da o kadar doğdu. 940 gram. Şu anda 4 yaşında
Mrvaydn18 GiZem3434 yaşıyor canım ben doktor bir hanımın sayfasında görmüştüm 850 gram doğan bebek 2 küsür kilo olmuş küvez den çıkmıştı. Hanımefendi de altına gayet sağlıklı diye yazmıştı. Kilosu da çok fena değilmiş hem
Jidem_4 Canim en yakin arkadasim kardesim 26 haftalik dogum yapti 2 aya yakin kuvezde kaldi simdi goren hic premature demiyor ayini doldurmus gibi masallah anne sutu cok yaradi dualarini hic eksik etme Allahin izniyle hayata tutunur annesi :) dualarimiz seninle
Sdemirel Irmakdkm GiZem3434 benim ablam 25 haftalık Doğum yaptı bebişimiz tam 470 gram doğdu yaşadı üç ah küvezde kaldı şuan bir buçuk yaşında kilosu az ama sağlıklı çok şükür 😊