Shrrife GiZem3434 bunun bir çok örneği var canım zor bir süreç olur ama Allah ol derse öyle güzel olur ki bol dua et
Tuba-Sahra GiZem3434 tabiki yaşıyor canım pek çok örneğinde var içini ferah tut rabbim yardımcın olsun ciğer geliştirici yapıldı mi
Merveee277 GiZem3434 kuzenimin bebeği 27haftalık doğdu şu an küvezde doktor durumunun iyi olduğunu söylemiş. Rabbim yardımcınız olsun ikinizide korusun kendini strese sokma iyi düşün iyi olsun
biricigimbebegim GiZem3434 benim arkadaşımın bebeği de erken doğdu preeklemsiden dolayı 3 ay küvezde kaldı maşallah şimdi sağlıkla büyüyor İçinizi ferah tutun inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız Ve emin olun burda yazdığınızı okuyan herkes size dua ediyordur
Sdemirel Irmakdkm GiZem3434 benim ablam 25 haftalık Doğum yaptı bebişimiz tam 470 gram doğdu yaşadı üç ah küvezde kaldı şuan bir buçuk yaşında kilosu az ama sağlıklı çok şükür 😊
Alp-oyku123 GiZem3434 canım üzme kendini bu soruyu neden sorsun bilmiyorum ama bir tanidigimin ikiz bebekleri 24 haftalıkken doğdu ve yaşıyorlar şuan gayette sağlıklilar.Rabbimin bileceği iş üzmeyin kendinizi
Irmakdkm GiZem3434 ben 1900 doğmuşum 8. Aya girerken küveze bile koymamışlar şükür Allah a dua et herşey ondadır canım yüksek ihtimalle yaşar
SevgibiR GiZem3434 doğdu mu cnm hiç üzülme yaşar o kilosu da varmış ztn kuvezde kalır bı sure ama yaşar inş
Mervemeryem GiZem3434 canim ben 2 gun once dogum yaptim 14 subatta sezeryan 29 haftalik bebegim kuvezde suan durumu iyi diyorlar 1170 gram 38 santim allah yasatirsa ndn yasamasin yicek ekmegi varsa yasar sendemi dogum yaptn
Sabireeray GiZem3434 27 haftalık bebek bile yaşıyor canım az önce gördüm 830 Gr ve yaşıyor hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bebişi ni kucağına almayı nasip etsin
Babyboy_i Allah yardimcin olsun,sag salim evine don.bende de dogarsa kuveze koyulucak sekerden dolayi o yuzden seni oyle iyi anliyorumki
Nezahatozen 900 gram doğmuştu ınstagramda görmüştüm 3 ay mi ne küvezde kaldı şimdi annesigille birlikte allah yardımcınız olsun sağlıkla büyüsün insallah