Sevcny Wewe evet hatta yarın doğumum var 🙏 ben ailesel bir durum yaşamıştım çok stresliydim sabah işe gittim eşime yazdım 33+3de suyum geldi diye takmadı o güm beni ertesi gün sabahta 33+4 nişanım geldi doktora gittik önlem alındı şükür bugüne geldik
Redpepper Den 37 ye kadar yattım kısalıktan dolayı 37 de doğurdum. Yatarak ve ilacı düzenli kullanarak bişey olmaz inşallah, az kalmış zaten sağlıkla kavuşun belki gerek görürse doktorunuz ciğer geliştirici yapabilir
Redpepper Tuby_ tam hatırlamıyorum ama hep sınırdaydı 25 falan yani şuan 2. Gebeliğimde kısalık olmadı mesela
Wewe Sevcny sağlıkla gelsin inşallah doğumun çok kolay çok güzel geçer canım❤️ doktor nişan ve su gelince nasıl bir önlem aldı ?
Tuby_ Redpepper ay maşallah ne güzel tekrar olmaması bana 2 gebelik olduğunda dikiş attırmalısın dediler 🥺
Meri3535 canssam normalde evde kullandırmıyorlar riskli ilaç diye doktor kontrolünde hastanede kullanılıyor da o yüzden sordum. Sıkıntı olmadan atlatırsın inş süreci sağlıkla al kucağına 🙏
canssam Wewe günde iki kez kullan bi şey olmaz progestanı. yani sabah akşam . ve kullandığında haraket etme uzan ki aşağıya akmasın bu çok önemli. Sola yatarak ilacı emsin vajinan
tazeannesese Benim 29. Haftada 29 mm olmuştu. Fitil kullandım genel olarak yattım iki üç hafta sonra 41 mm olmuştu 35 haftalık olduk şükür
aysegull01 Wewe 33+6 yım benimde 9 mm progestan nidicart kullanıyorum ciğer geliştirici oldum doktor 35 te de olabilir 39 40 da diyo belli olmuyo Muş yat dinlen dedi bana bebek kanaldaymış zaten inşallah vaktinde gelirler
Wewe aysegull01 benimkide öyle nidicartda kullanmadım ciğer geliştirice olmadım :/ günde 1 fitil neyime yetsin anlamıyorum
Serap09 Wewe korkulacak haftayı geçmişsin Allahın izniyle rahim ağzı silinmiş sizinde 3 hafta içinde doğum yaparsın demişti doktorum 19.haftada dikiş atılmıştı bana 32+6 da doğum yaptım ben ama sizin haftanız ilerde şükür 3 hafta Bile kalsa yine iyi sağlıkla alın kucağınıza
haticece1 28+1 deyim rahim ağzı 5mm e kadar düştü 1 hafta hastanede yattım her an doğum olabilir diye bebekte makat gelişliydi bugün baş pozisyonuna geldiği için eve gönderdiler ama bana ilaç falan vermediler sadece dinlen dediler