Bayoloji Kizlar geceleri ozellikle sol ayagima kramp giriyor bazen dizimden asagisina oyle bir agriyorki kimildayamiyorum var mi basina gelen😞
BrcKzlaslan Bayoloji offf benim yaşadığım en büyük acı valla dün gece aynısı bana oldu sol bacağım kitlendi ağladım resmen 😭 magnezyum takviyesi almamız gerekiyor . Ben alıyordum ilacım bitti yine başladı kasılmalarım çok can yakıcı 😩
YamacDemirinAnnesi Bayoloji geceleri bazen banada oluyo böyle bir acı olamazzz çok acı bişey benim sağ bacağıma giriyor acı eşim hemen uyanıp kramp giren yere sıkıca bastırıyor sonra masaj yapıyo geçiyor 🤗🤗
Bayoloji BrcKzlaslan doktorumla bir konusayim o zaman ben magnezyum takviyesi kullanmiyorum 28. Haftadayim 2 haftadir arada oluyor dedigin gibi resmen aglatiyor😞
BrcKzlaslan Bayoloji aynı haftadayız 😊 konus bence se doktorla magnezyum verecektir biraz olsun rahatlatıyor insanı..
YamacDemirinAnnesi Bayoloji aynen benimle de aynı haftadasınız 😂 27+6 günlük yarın tam 28 haftalığız 😌
Bayoloji YamacDemirinAnnesi geceleri sizlanmama uyaniyor esim korkuyor adamcagiz uykulu uykulu masaj yapiyor😂 Doktorumla ilettim durumu insallah rahatlarim biraz olsun🙏🏼
YamacDemirinAnnesi Bayoloji ben doktoruma söylemedim daha 😂 Yapsınlar bişey olmaz her acıyı biz çekiyoruz zaten 😌