dndkksal Maruderm turuncu olan. Mineral filtreli hamilelerin kullanabildigi uygun fiyatlı soyulma yapmayan harika bir gunes kremi. Normal zamanda cok güneş kremi denemistim ama hamilelikten sonra da devam edeceğim ben.
Pembe_bulut mardine474 bugün bimden 229 liraya sinozun yeşil cica güneş kremini aldım denemek için. Kapatıcı etkisi var krem gibi değil akmıyor insanın yüzünden o çok hoşuma gitti hiç kullanamam normalde güneş kremi ama bu güzelmiş ☺️
S-nur1 Hnddmr Dermoskin gebelik için uygun değilmiş bilginiz olsun bende yeni öğrendim başka markaya geçecem
Denizj mardine474 avene mineral kullanıyodum ama kireç gibi emilmiyo ruh gibi geziyodum minerallerin hepsi maalesef ki böyle. Axis-y diye bir kore markası buldum araştırma sonucu gebelikte kullanımı güvenli emilimi de diğer minerallere göre daha rahatmış onu almayı düşünüyorum.
Aybuke2110 @mardine474 solante pregna kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle ilk sürdüğünde hafif bi beyazlık bırakıyor ciltte ama 5 10 dakikaya geçiyor
mardine474 Zumruduanka160 en pahalısıda bu en cok tavsiye edilen kızlar trendyolda bin ıkı bin TL falan 🤔
mardine474 Teşekkürler kızlar degerlendırıp bakım hangısını alsam🤭🤭 simdi İnternet’e mı alıyorsunuz yoksa eczaneden mı 🙄
Syy13 Tontisinannesi Ben de bunu kullanıyorum. Aşırı sürmemek gerekiyor ve beyazlık da 2 dakikaya emiliyor.
Celestial tazeannesese bunun içeriğinde Octinoxate ve Octocrylene var, hamilelikte güvenli kabul edilmiyor isterseniz içeriğini bir inceleyin
Senam19 tazeannesese bende ondan kullanyorum içeriği temiz değil markaya yazdım kullanın yada kullanmayın diyemiyiz doktora danışın demiş güvenli olsa kullanın derlerdi diye düşünüyorm değiştireceğim
Sude_48 Normalde Avene kullanıyordum ama gebelik için incia aldım. Bir süredir kullanıyorum memnunum.