Tazeannecik01 Kizlar 16+1 i girdik cok şükür erkek bebek bekliyoruz benimle aynı zamanda olan arkadaşlarım nasil geciyor vücudunuzdaki değişikler nedir
Katya1 Tazeannecik01 bizde bugun 16 haftalık olduk iki gündür kasıklarımda ağrı var ve geceleri uyuyamıyorum 🥹 mide bulantım devam ediyor ama eskisi gibi değil tabi ki. Cinsiyeti de 14.haftamızda öğrenmiştik 😇
Yenibirannee Tazeannecik01 16. haftaya girdim kız bebiş hareketlerini hissediyorum pıt pıt şeklinde 3. gebeliğim 🥹
SuEr_Tu1512 Tazeannecik01 Ne zaman öğrendiniz cinsiyetiniii🤔 Bende bugün tam 16+5im daha öğrenemedim. 17 haftalıkken gidicem kontrole inşallah öğreniriz 🙏☺️
Rukiyeinci94 Tazeannecik01 Bende 14.haftadayım burada okuyorum çoğu kişi öğrenmiş cinsiyeti bebeğinin bacakları açık doktor bi erkek bi kız dedi.Dünden beri çok kafam karıştı.Siz erkek olduğunu bet gördünüz mü?
Tazeannecik01 Katya1 benimde göğüslerimde cok ağrı oluyor hareketlerini hissedemiyorum daha siz hissediyor musunuz
Katya1 Tazeannecik01 bende hissetmiyorum artık yaa göbeğimde çıkmadı henüz ama şişkinliğim oluyo sabahları sonra geçiyor kendiliğinden
Katya1 Ruhumunpenceresi 2 gündür yüzüstü uzanınca cok hafif bir kıpırdama hissediyorm saniyelikte olsaa 16+5 olduk
Katya1 Ruhumunpenceresi hadi inşallah sabret hissedeceksin😇 çok tuhaf ve güzel bir his ama ya ilk Gebeliğim bu arada :)
Ipekeski Benimde bugün tam 16 hafta oldu daha bende cinsiyet öğrenmedim 17 haftalik ken ogrenicem inşallah daha hareketleri hissetmiyorum bakalım ne zaman belli edecek kendini 😍
bebek_29 bebek_29 tam 17 haftalıkken öğrendim cinsiyetini doktor net Erkek dedi 17 18 haftada gidin net belli olur
Tazeannecik01 SuEr_Tu1512 doktorum bana sabah erken saatlerde gelmemi söyledi o şekilde pozisyon daha müsait oluyormuş o şekilde gordu
SuEr_Tu1512 Tazeannecik01 Ben hep erken gidiyordum. Hatta son gidişimde bile ilk ben vardım herhalde. Ama 2dir göstermiyor. Bu sefer öğleden sonraya aldım. Karnımı doyurcam, kahve falan içip öyle gidicem😁
Mutlannee Tazeannecik01 16+1 hareket hiç hissedemiyorum dün gittik doktora gayet iyiydi cindiyet netleşti ve karnım hafif belirginleşmeye başlad Kilo kaç kilo aldınız yada aldınız mı merak ettim ?