Eslem2112 ppmerlina bnce insanları meslekleri ile yargılamak küçümsemek çok yanlış bu ne böyle yok öyle yok şöyle kıxlar çok ayıp
ppmerlina Eslem2112 Katılıyorum bitanem yani eşlerimizin mesleği bizim mesleğimiz değil ki veya bu yeni gelin yarışı değil yani benim kocam daha iyi işte senin kocan daha kötü işte. O nee
ppmerlina Eslem2112 sorun başkasının başarısıyla mutlu olmak değil burda, esas sorun başkasının başarısını kendi başarınmış gibi görüp kendin kazanmışsın gibi inanmak 🤭🤣
busra05_ Femay kuzenım yunus polıs aşığıydı suan gorucu usulu köyden çocukla nişanlandı 2 aya düğün var cocuk askeri personelmiş jsjsks
gunaynur22 MRVESRV Aynen bencede kendi mesleğimiz ayrı onların ayrı. Bende görünce şaşırdım bu yorumu arıyordum 😃
gezentianne Femay kadar çok üniforma sevdalısı var ki aklın şaşar 😁 bir arkadaşım sırf çocuk PÖH diye evlendi. Allahtan iyi çıktı da pişman olmadı Ayy şaka mıığğğ😂😂 Tek sevdiğim üniforma pilot üniforması olabilir çünkü 500-800 bin maaşı var ajakak
gunaynur22 Kusucamyeto Ev hanımı sanırım. Ev hanımlığını küçümsemem asla. Bende şuan mesleğimi yapamıyorum evdeyim. Ama hala her yoruma böyle cevap vermiş hanımefendi. Bence eşleri yarıştıralım postu olmuş 😃.