myangelson kurkmantosuzmadonna ayy hatırlıyorum bu postu hahahah 😂😂😂 bir de kayınvalidemin diş fırçasını kullandım gibi bir post vardı sanki 😂😂
kurkmantosuzmadonna myangelson evet evet yine bunun postuydu. Sonra yine komşusuna yaptığı zorbalığı yazmıştı o zaman baya linç yedi. Hatta ben de o zaman bizi trollüuor bu falan demiştim ilk uyarımı o zaman yemiştim. 😂 O post silindi sonra
kurkmantosuzmadonna myangelson ay evet. Neler neler yazmıştı. İşte evde topuklu ayakkabı ile geziyorum, balkondan sofra çırpıyorum ve daha aklıma gelmeyenler… bunları yapıyorum diye komşum benden şikayetçi sizce kim haklı falan demişti. 😂
060436 Tazecikannecikbitanecik bende Şef eşiyim mesleğim fizyoterapist ama yapamıyorum şuan çocuklarımı büyütmek istiyorum 3 numarayı bekliyoruz 28+2 haftalık olduk 🤗
097 Tazecikannecikbitanecik mesleğim evde oturup doğumu beklemek aslında oturamamak da 38+ 3 üm bugün sıkıntıdan herkesle konuştum buda her yerde diyebilirsiniz ama gün geçmiyor 🙃🥺
soratesla Tazecikannecikbitanecik Bende ormancı eşiyim 🤭😃 ah aman ormancımmm. Mesleğim de muhasebe. İkinci hamileliğim. 23+3’ten selamlar 🥹
kurkmantosuzmadonna myangelson evet baya eğlenmiştik o zaman. 😂 Sen nasıl kaçırdın onu herhalde yine memlekette olduğun zamandı. 🤣
myangelson kurkmantosuzmadonna kesinn ya da bazı günler çok giremiyorum o zamanlara denk gelmiştir 😅😅
aslliasya kurkmantosuzmadonna ya çok üzüldüm hortlayan tartışmada dikkatimi o çekti çok üzüldüm ya niye vefat etti