tubie çok teşekkür ederim sormayın yaa. Biz evi uzaktan kiraladık emlakçıya güvenip ev sıfırdı. Güya biz gelene kadar evin eksiklikleri yapılacaktı. Hoş ev sahibi de suçlu ya. Neyse biz bir geldik ki. Daire rutubetli su almış kokuyor. Çeşmeler takılmamış. Metrekare bize söylenenden 20 metrekare küçük. Dedik emlakçıya bu böyle olmaz biz bu evde oturamayız bize ev bul. Tamam bulurum ama tekrar emlak parası ödersin diyor. Şaka gibi. Ev yüklenmiş geliyor evsiz kaldığımıza mı yanalım. Emlakçıya ekstra ödeme yaptık ona mı yanalım. Ayı tamamlamadan eve girmeden anlaşmayı feshettik bir kiramız öyle yandı ona mı yanalım. Ve kimse de bir vicdani rahatsızlık yok.Bu bizim ayıbımız kusura bakmayın telafi edelim yok. Ben ev sahibi de olsam emlakçı da olsam bunu yapmazdım. Adnan menderes’teyiz canım biz. Fakıusağından da ev bakmıştık ama olmadı. Benim beğendiğim pahalıydı, daha uygunları da o sıra ben beğenmedim. Şimdi görün ki o beğenmediklerimden belki de daha kötüdür bu ev 🥹. Alalacele kiralamak zorunda kaldığımız için. Özel değilse kiranız ne kadar?