esra34_ -zhr-1 inan bazen zor durumda olana çıkmıyor zengine çıkıyor bana göre şans ikinci el siteleri 3 4 bine satıyor belediyenin verdiği ücretsiz beşiği maddi duruma göre olsa lazım olana verilse niye satılsın
Biranne_197 esra34_ hastaneyi biliyor musunuz Arnavutköy devlet hastanesi orası sizin için uygun mu ?
esra34_ Biranne_197 yarın saat kaçta gelirsiniz ona göre bende evden cikiyim beli saatlerde otobüs kalkıyor
Biranne_197 Saraylokumu sms gelmiyor başvuru sorgulama ekranından takip edebilirsiniz eğer değerlendirme aşamasında doğum bekleniyor yazıyorsa gelir sizede gelince geldik evdeyseniz aşağıya inin diyorlar
Saraylokumu Biranne_197 Anladım peki bir kargo şirketi mi getiriyor MNG Aras gibi yoksa İBB çalışanları mı ? Bir de ben 26 haftalık hamileyim şuan. Acaba doğumdan önce gelir mi
Biranne_197 esra34_ ya kurulumu dün yaptık eşimle sorunu vaar mı die ancak açarken gerilme aparatı olur ya onu kırdık ve öyle kırık geldi bilemiyorum gerilmediği için durmuyor malesef hiçbirşekilde aparatı temin edebilirsek yazarım size edemezsek çöp oldu zaten
HilalAsel4364 esra34_ kesinlikle ihtiyacı olana verilmeli. Bende istemiştim ama inşallah size verir. Zaten o şekildede kabul ediyorsunuz neden çöp olsun ki.
Biranne_197 Gamze010 İstanbul senin uygulaması üzerinden veya 153 arayarak başvuruda bulunabilirsiniz 😊
Biranne_197 1kb1ra slepy ıslak mendil 12 tane , 3 tane 2,3 numaralı slepy bebek bezi ,bebek bakım seti , puset ,park yatak , reflü yatağı bebek yağı ,şampuan ,bebek battaniyesi ,ateş ölçer,alt açma bezi ,biberon bu şekilde
Biranne_197 esra34_ yani yardımcı olacaksak tam olayım öyle değil mi kırık bir ürünü size göndermek bana yakışmaz eşim temin edebilir ise size bilgi vereceğim 😊