Gulsah7171 Bhrsu ben kullandım canım 3 gün arayla kullanılıyor ilk kullandığım fitil çok iyi geldi 2. Ve 3.de işe yaradığını söyleyemem akıntı için vermişti doktor hala devam ediyor pek işe yaramıyor bence tabi
Aysnr08 Bhrsu ben kullandım biraz hassaslaşıyor doktorunuz bilgi verdi mi bilmiyorum yoğun ve koyu turumcumsu akıntı gelebilir enfeksiyonu disari atiyo benim öle olmuştu hatta hafif pembe akıntı gelebilir korkma demisti doktorum gecmis olsun herkese
biricigimbebegim Bhrsu bana iyi geldi ama eşimle birlikte olunca tekrar başladı yeşil akıntım Toz şase vermişti daha önce onu içtim şimdi geçti Eşimden de uzak duruyorum mecbur 😏 28. haftadayım korkuyorum
nohutkizinannesi Banada doktor verdi henüz kullanmadım. Ne kadarlık hamilesin?kullanan arkadaşlarrrrŕr varmı ??
gizemgizem333 nohutkizinannesi banada verdi iltihap gordugu icin 25 haftalik hamileyim.Biraz yanma oldu zorladim kullanirken.ikinciyi 3 ghn sonra kullanicam İnşaAllah.Ama bana cinsel iliskiyle alakali bilgi vermedi.devam edilir mi yoksa sakincali mu diye size soyledimi doktorunuz
dml33 Bhrsu benimdr hamileliktrn once oluyodu yanma ama suan 27 haftalik hamileym esimle hic birlikte olmadik bu zamana kadar akintimin rengi sari olunca verdi doktor ins dogumdan sonra o yanmada gecer fitil sayesinde 😀
Dfngkn Gulsah7171 iyi akşamlar fitili kullandıktan sonra ertesi gün berrak su gibi bir sıvı geldi mi sizden
PembeKoala Aysnr08 banada doktor enfeksiyondan dolayı verdi ama bir gün sonrasında açık pembe topaklanmayla birlikte akıntı geldi çok korktum çünkü doktor bu konuda hiç bişey dememişti o yüzden ikinci fitili kullanmamayı düşünüyorum,sizin nasıl oldu geçtimi ?
Bhrsu biricigimbebegim benimde ayni işte canım toz ictim geçmedi fitille maya verdi yoğurtla tüketiyormuş sanırım bakterileri YOk etmek icin seninde canın mı yanıyordu iliskiye girerken ?
biricigimbebegim Bhrsu ben de önce kaşıntı oldu çok fazla travazol kremle toz şaseyle falan geçti Sonra yeşil akıntı başladı ama ciddiye almadım tahlilde enfeksiyon çıktım sonra doktor mantar var dedi yoksa ağrı olmuyordu
nohutkizinannesi gizemgizem333 banada bu konuda birşey söylemedi ama cinsel temasta bulunmayın fitil kullanırken ben ona dikkat etmiştim