MadameTussauds Buse4161 Türkiyede de dogum yapsa baba alman oldugu icin alman vatandasligini alir yani almanyada dogum yapmasi gerekmiyor bende oglumu Türkiyede dünyaya getirdim kendim alman vatandasi oldugum icin oglumda oldu
KLORAKHANIM staRmama ben hiç kavga eden biri degilim bugun enine boyuna araştırdım eşimle de kavga ettim o da araştırdı doktpru aradı telefonda kavga etti yarın sabah gidiyoruz ben onlara yapacagımı bilirim bu haftaya kadar mutlaka karın ultrasonu yapmalıymış alttan yapması hataymış bile dedi sonunda beyni bastı
Zumruduanka160 KLORAKHANIM neyse farkına varmış aptal eşiniz. Doktorun da ben taaa…. Böyle pislikler doktor olmasın ya ay resmen içim çekildi okurken deliye bak rahmi sallamak filan hayırdır yani bakmaya calısıyo gerizekalı sinirim bozuldu
KLORAKHANIM Buse4161 kızım da vatandaş benim için doktor önemli degil eşimin tutumu sinirimi bozdu ana çok şükür şimdi beyni bastı yarın tekrar randevu aldık her yerden şikayet etmem ile yaradı, karın ultrasonu için çagırdılar bakalım muhtemelen çok ilgilenmez ama yarından donra doktor degiştiricem
KLORAKHANIM Emiisko yarın aynı doktora bir daha gidicem çünkü erkenden randevu bulmam imkansız ama bir sonra ki randevuyu kesinlikle başka yerde gidicem
KLORAKHANIM Zumruduanka160 benim kocam sakat kafadan cidden ben çok doğru bir. Şey söylerim mesela karşı çıkar böyle beyinsizin biri gelir aynı şeyi söyler gelir bana o fikri savunmaya başlar. Doktor muhtemelen yarın şikayetini çek diyecek ama çekmicem kalsın öyle kadının 5 iyi yorumu varsa 5 kötü yorumu var zorba olduguna dair
KLORAKHANIM Zumruduanka160 her yerden şikayet ettim doktor yana yakına bizi aradı tekrar muayneye cagırdı telafi etti düzgün bir şekilde muayne etti gönderdi ama yine de degiştirmeye çalışıcam doktorumu sanırım
esra34_ KLORAKHANIM yanlış anlamayın ne olur ama doktorunuz erkek mi yani o kadar çok şeyler duyuyoruz ki en azından biz de daha dikkatli oluruz
KLORAKHANIM esra34_ yok yok kadın, erkek olsa bu ısrara onu masaya gömerdim 😂 bide tercihen kadın seçiyorum zaten yoksa insan hiç rahat soru bile soramıyor evet doktor vs ama işte insan yine de çekiniyor, kadın olunca filtresiz sorabiliyoruz
esra34_ KLORAKHANIM aynen öyle bende hiç erkek doktor a güvenmiyorum valla o kadar şey duyup görüyoruz haliyle korkuyorum acaba erkektir kötü niyeti mi vardı diye korktum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
anneolmakneguzel_ KLORAKHANIM canım benim kendine beddua ederken dikkat et. Hala ikinci cocugun yok doğmadı. Allah korusun sakinleş. Başka doktor bulursun elbet eşinede güzelce anlat