bebek_29 GirlandBoy_Mom amin çok teşekkür ederim bir erkek çocuğum olmasını çok istiyorum Allah inşallah nasip eder🙏🏻👶🏼
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom maşallah canım benim oğlanın boyu 38 cm di en son senin kız uzun demekki maşallah 🥰
GirlandBoy_Mom bebek_29 bende bi kız bi oğlan diye niyet ederdim hep rabbim bana bi kız verdi 16 aylık şuan erkek bebek bekliyoruz 😊nasip olur inşallah canım🥰🌸
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi temizlik bitti de işte öf ne bilim ya kolumu kaldırmaya mecalim yok temizlik için deli olan ben ne oldu bana bilmiyorum 🥲
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom benim gebelik başladıktan sonra bulantı başladıktan sonra değişti tabi kolay değil bebişle zor
aysetcdmr_ GirlandBoy_Mom allah hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻😇 valla hızlı geçiyor hem heyecan hem korku bir arada
Meriveannesi GirlandBoy_Mom ayy canım 🥰çokkk dikkat et stres yapma rahat ol uçakta az zamanının kalmış gitmek için🤗 herşeyin hazırmı ben hiç bişey almadım 😌
Esraa00 GirlandBoy_Mom 😍sona doğru böyle aylardır hep gördüğüm,heyecanlarımızı beraber paylaştığımız insanlar var yaa beni aşırı duygulandırıyor Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🐣
Esraa00 GirlandBoy_Mom ay bende ağlıyorum Eşim şaşırıyor diyo sen gerçekten buna mı ağlıyorsun 🥲 Felfena alıngan ve ağlak sinirli ne ararsan mevcut 😅😅
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom benimkide her yerde benimle kendimi yorgun hissediyorum şimdi bide yaz sıcaklarına denk gelecek doğum lohusalık bakalım nasıl olacak 🥴
07-humeyra GirlandBoy_Mom haftasiyla uyumlumu benimde normalde 32+3 ama bir hafta geriden sizinle ayni hemen hemen