GirlandBoy_Mom Mevsim5 tüylü mü ultrason damı gözüktü 😅benim oğlanın saçları varmış azıcık doktor görmişti 😍aynı bende öyleyim şuan halsizim bu saat oldu hiç bişey yapmadım daha🫠
Mevsim5 GirlandBoy_Mom ahahahha kız sen beni güldürdün allah da seni güldürsün 😂 kedim var emoji koymuştum aslında 😅 saçlar ultrasonda belli oluyor mu ya ben şok
GirlandBoy_Mom ErsBegAs maşallah Canım🥰 ödem fazla fazla var desem ayaklarım ellerim yüzüm davul gibi 🥲 Benimkide aynı yaa baş gelişti makat gelişe dönmüş 2 haftadır öyle durmuyor bi yerinde 🤣
Meriveannesi GirlandBoy_Mom 1900 canım boyu nu tam bilmiyorum Eğerki devam ederse acilden giriş yap dedi az önce öyle bi sancı girdiki alttan sonradan geçti doktorum bolca dinlen dedi
GirlandBoy_Mom Meriveannesi maşallah canım benimkide o civarda bişeydir 30+5 de 1700 dü senle Günlerimiz aynı çünkü🥰 dikkat et canım dınlen devam ederse bi acile görün mutlaka
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom ikinci gebeliğim 32. Haftamdayım bacım bekliyoruz dün önceki kalan kıyafetleri attım makinaya başladım bakalım🥰
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi bende diyordum nerde kaldı iki gözümün çiçeği😍ben ne kıyafet ne bişey hiç bişey yıkamadım 11 haziran da gıdıyorum bide nasipse 🥲
Meriveannesi GirlandBoy_Mom sağol canım sağlıklı olsunlar Allah’ın izniyle 🤲 Senin durumun nasıl ağrın varmı hala baskı oluyor mu ne zaman gidersin kontrole bi iş yapasım yok ama mecbur 😌
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom sorma aşkım bugün post açmıştım bildirim altta kalmıştı🥲yaa hadi hayırlısı olsun inşallah bitanem bende daha olanları yıkadım kız daha alışveriş yapmadım napcam ha bugün ha yarın Diyoruz kalıyor🙄
Esraa00 GirlandBoy_Mom 35+6 dan selaaaamm Aşırı ağırlaştım bakalım oğluşum nasıl yarın görmeye gideceğim 😍
Esraa00 GirlandBoy_Mom 😍sona doğru böyle aylardır hep gördüğüm,heyecanlarımızı beraber paylaştığımız insanlar var yaa beni aşırı duygulandırıyor Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🐣