Zeynepkarip GirlandBoy_Mom doktorumuz 11+6da kız dedi 16+6da erkek olduğu ortaya çıktı😂 ama bizim için farketmez sonuçta kız da olsa erkek de olsa bizim yavrumuz💕💕
GirlandBoy_Mom Mevsim5 tek çare soda bi nebzede olsa rahatlıyor midem 🥲bana şurup vermişti canım doktor belki sanada verir
GirlandBoy_Mom Xaza sağ salim kavuşun inşallah bu günlerde geçer yeterki sağlıkları yerinde olsun🥰darısı sana inşallah canım zaman su misali hiç anlamadım desem yeridir 😊
Meriveannesi GirlandBoy_Mom canım bana da fikir ver neler aldın mesela ve kaçar adet zıbın çıtçıtlı falan
GirlandBoy_Mom Meriveannesi benim zıbınlarım vardı canım kızımdan kalma hepsi de beyaz yaklaşık 10 15 tane var zıbın lazım oluyor yenidoğana 2 tane de ben yedek aldım hastane için 1 takım aldım onu giydirirler ilk doğduğunda
07-humeyra GirlandBoy_Mom evet ya bende cok takilmiyorum artik bende bu 1 haftadir gunde 3 kere falan kasik bolgesinde boyle segirmeler var rtimik olark bunlar hickirik muhtemelen sizdede oluyormu en son makat gelisti bizim ama
GirlandBoy_Mom Meriveannesi geneli uzun kollu kızım kış bebeğiydi toplasan 5 tane falan kısa kollu vardır hepsi çıtçıtlı 2 tane aldığım zıbında uzun kollu
Devran GirlandBoy_Mom benimki kanımda enfeksyon vajinal değil 🥺 hastalıktan çok teşekkür ederim amin 🤲
GirlandBoy_Mom Devran temizlenir inşallah bi an önce benim hem kanımda hemde idrarda çıktı vajinal var
07-humeyra GirlandBoy_Mom bende makat oldugu icin herhlde benim karnimda kucuk ama goren hic 8 aylik demiyor