GirlandBoy_Mom 2 .gebeliğim 31+4 üm kızlar bebeğim halen makat geliş karnım iyicene yürümek zor benim için 🥲benimle aynı haftada olanlar durumlar nasıl 😍
MadameTussauds GirlandBoy_Mom 2. gebeligim 8+1im suan bulantidan ölüyorum … Senin haftan ileriymis ne güzel az kalmis darisi benim gibilerin basina 😭
Merve_kucuk GirlandBoy_Mom 2.gebeliğim, 5 yaşında kızım var. 36+2 olduk oğlumla ☺️ 34+5 günlükken doğum pozisyonunu almıştı.
GirlandBoy_Mom MadameTussauds bulantıdan bende çok çektim kuzum allah yardım etsin çok zor bende ilk üç bişey yiyemezdim çok zordu benim için o günler 🥹az kaldı darısı sizlere inşallah😊😘
GirlandBoy_Mom Busraa199 ay az kalmış sonu hatta😍 Rabbim bi avaz’da kurtarsın inşallah 🤲doğum için neler denedin canım
GirlandBoy_Mom MadameTussauds doğrudur valla iyi bilirim canım doktor ilaç veriyor genelde kullanıyomusun?
GirlandBoy_Mom Merve_kucuk maşallah canım seninde az kalmış 😍benim de bi kızım oğlumu bekliyoruz Rabbim sağlık versin hepsine inşallah 🌸🤲
Busraa199 GirlandBoy_Mom Amin 🌸 hepimizi inşallah Nst de sancı 112 ye kadar çıktı ama ben hissetmedim açıklık da yoktu egzersiz, yürüyüş, merdiven inip çıkma, bol bol hurma, temizlik hatta ağır kaldırma hepsini yaptım
bebek_29 GirlandBoy_Mom yok daha belli olmadı yarın 17 haftalık oluyoruz doktor kontrolumuz var cinsiyeti tam öğreniriz🐣👶🏼
GirlandBoy_Mom Selim_Alparslan maşallah canım iki erkek anası olarak Hürrem olmuşsun daha😍😅sağlıcakla gelsin inşallah😊