Blueeeeee111 merhaba canım ben sana hemen kendi yasadiklarimi yazayım ben doğumdan önce öyle memesine süt akan sızıntısı olan biri hiç olmadım hatta saniyodum ki benim sütüm olmicak bu arada son bir iki hafta hep göğüs pompasinin masaj ayarında masaj yaptırırdım ordan bile süt çıkmazdı asla.
Sonra sezeryan oldum ama benim sancı çekme sürem oldu o dönemde rahim ağzı açılmadı ama vücut kendini doğuruyor sandiysa bilemem ama ilk gün sütüm hemen geldi odaya geldiğimde bebeğim beni bekliyordu çok açtı hemen çıplaktım zaten memeye tutundu emdi o emdikce baktım yutkunma sesi de vardı dünyalar benim oldu sonra o geceye doğru süt bitti normal olarak mama yaptık 1 ölçek daha sonra yine kendi sütüm dolunca memeyi verdim sabah yine 1 ölçek mama yaptık onu emdi ama şimdi 3. Günümüz olcak sanırım artık mamaya ihtiyaç kalmadı bugün sütümü bebek emdikten sonra sagdim o şekilde de gözümle görmüş oldum resmen sütüm var hemde daha 21 mayıs sabahında sezeryana girmiş biri olarak söylüyorum sakın korkma Allah rızkını gonderiyo onlara uzun oldu canım öyle iste inş yardımcı olmuştur sadece sütle ilgili yazdım ama genel olarak sezeryan ile de ilgili sıkıntım yok hemen ayaklandım kendi işimi kendim görüyorum çok şükür bebeğime bakabiliyorum oturup emzirebiliyorum