Elisasu123 İlkez başıma böyle birsey geldi bebeğin hareketimi anlayamadım iki kez art arda bebeğin battını hissettim can yakar derece de normal mi devlet kontrolündeyim doktoruma msj atma sorma şansım yok
262634nur Elisasu123 bende 25+6 haftadayım aynı sekılde oluyor ıgne sokmus gibi ansızın can yakıcı hareketi oluyor
Adaklc6 Elisasu123 bebeğim bölümünde bebeğin sizin olan kısımda ne yazıyorsa ayni seyleri yasiyorum uyusuyor haftasıyla birazda o rahatlık sağlıyor yoksa herseyi düşün dur niye öyle niye böyle diye zaten panik atakda var Allalhtan böyle bir uygulama yapmışlar 🙂
hemsireblog1 Elisasu123 bugün oldu bana net bir şekilde böyle. Muhtemelen başaşağı döndüğünde oldu diye düşündüm. Kendiliğinden geçti. Muhtemelen artık büyüdükleri için kendilerine yer açtıklarında hissedeceğiz böyle. Ama ben iyi bir şey olduğunu düşündüm. Baş aşağı dönmeye yerleri olsun ki pozisyonları uygun olsun
Elisasu123 262634nur bende 25 +6 ilk gebeliğimde böyle birsey yaşamadım korktum da açıkçası doktorunuza sordunuz mu neden oldugunu
262634nur Elisasu123 sormadım ama normal olduğunu düşünüyorum. Genital bölge de tek taraflı da ağrı batma hıssedıyorum ama gttıgımde bir sıkıntı yok demıstı randevum cuma
Adaklc6 25+6yim oluyor bazen kontrollerinde bir şey çıkmadı korkma bebek büyüyor kendine alan açıyor oynuyor dönüyor 🙂 yine de doktoruna gidince söyle hatta yazarken bile oldu 😂 sağ tarafımda.
Elisasu123 Adaklc6 26. Hafta gözümüzü korkuttu 😃Art arda olunca korktum suanda durdu bklm gidince doktora soracam devam ederse böyle
Adaklc6 Elisasu123 yanlış yazmışım 😂26+6 ymisim korkma canım uzun süreli duramayacak kadar agrı Batma leke olmadığı sürece sorun olmaz daha büyüyecek göğüs kafesine baskı yapacak daha neler olcak suan iyi günlerimiz 😂